| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 14 lip, 2006 5:21 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 14 lip, 2006 5:48 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ted;DeA je napisao/la: Ma daj T"Grel pa ne budi papak pričati ću sa tobom ali kada nađem nešto pametno.....za reći.... Inače poukanje ti ne gine............jednog dana... Škola,problemi...............retardirani profesori.....jednostavno imam previše briga za sada. Ipak vidiš da sam te pohvalila i rekla da imamo nešto zajedničko 
Ali priznaj da si bila nešto na mene opako ljuta. Zar ne?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 14 lip, 2006 6:18 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ma ne sve super...............
Nisam zapravo nikad imal protiv tebe ništa efikasno...samo si se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 20 lip, 2006 2:53 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
|
| uto 20 lip, 2006 4:57 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Samo se ti ulizuj. Bolje ti je da malo treniraš nogomet da i drugi put ne naletiš Teddei na volej. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 20 lip, 2006 8:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Nije to ulizivanje. To je prijateljska podrška.
Trenirat ću ja da mogu sudit. (ko netko)
|
| uto 20 lip, 2006 8:17 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
T'Grel je napisao/la: Nije to ulizivanje. To je prijateljska podrška.
Trenirat ću ja da mogu sudit. (ko netko)
Igrao, sjedio na klupi ili sudio, treba ti jednaka konda. Mogao bi malo na trčanje s Bobom, zdravo je. 
|
| uto 20 lip, 2006 8:24 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
TerNek je napisao/la: Mogao bi malo na trčanje s Bobom, zdravo je. 
Nikada pa ni onda. 
|
| uto 20 lip, 2006 8:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Baš si neki. Čovjek ti kao atletičar može podijeliti puno korisnih savjeta, a ti tako otvoreno propagiraš mržnju na njegov račun.
|
| uto 20 lip, 2006 8:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mržnju... vulkanci nemaju osječaje rekao bi on...  ...ajd tko čće trčati samnom... ?? ...ja ionako motram trenirati brzo hodanje, pa na isto dojde, mislim brzina... 
| uto 20 lip, 2006 8:37 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Lil'Mee je nešto spominjala tjeranje, pa možda ga je zadesio Pon'farr, zato je tako emotivaan. 
|
| uto 20 lip, 2006 8:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...auč... ovo malo boli... ...tak su mene nek sura s faxa zafrkavale za pon far... ...naime je sam pol vulkanac pol čovjek pa je to kod mene 3,5 godine,... ...naravno i trek svemiru... 
| uto 20 lip, 2006 9:26 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ma ne boli to jako. Nije mi jasno zašto su Vulkanci toliko djetinjasti kad im dođe vrijeme, pa ne žele baš nikome priznat o čemu se radi, kao da je to njihova ekstra slabost. Od čisto prirodne stvari stvaraju tabu i glumataju, kao Tuvok, nekakvu tarkalijsku gripu. 
|
| uto 20 lip, 2006 11:11 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Oni su slatka mala ili velika bića koja se vole praviti PAMETNA 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 26 lip, 2006 3:16 pm |
|
 |
|