| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
T'Grel je napisao/la: ENT najbolji ST poslije VOY-a,: šta to znaèi?!!
To znaci da mi je najbolji Star Trek Voyager, a drugi najbolji mi je Enterprise
|
| sub 07 lis, 2006 9:11 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ja ENT ne brojim u franšizu. Za mene su Trek serije jedino ST TOS, ST TNG,
ST DS9 i ST VOY. Druge za mene ne postoje osim navedenih i TAS-a.
Ja slušam samo Genea.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 07 lis, 2006 9:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Ja slušam samo Genea.
joj, neznam kako da ti ovo priopcim, ali Gene je u biti mrtav.
to sto slusas samo njega moglo bi biti malo problematicno
(sorry T'Grel, ali nisam se mogao suzdrzati  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 08 lis, 2006 12:01 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
MacGyver je napisao/la: I da, V'Grel, nemoras mi slati na pm da glasam za Borg Queen ...
zamolio bih clanove foruma, koji rade ovakve stvari, da ne rade ovakve stvari  ... jer to stvarno nije fer
meni osobno ostavlja gorak okus u ustima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 08 lis, 2006 4:18 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nemam ja zašto slati PM-ove. Ako to radim onda to radim izravno, a ne preko PM-ova. I kao da Bobo to nije radio. Tu se radi o principima.
I nije baš ugodno kad netko potkopava moj kredibilitet kao ovaj novi član foruma.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 08 lis, 2006 12:46 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ant je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ja slušam samo Genea. joj, neznam kako da ti ovo priopcim, ali Gene je u biti mrtav. to sto slusas samo njega moglo bi biti malo problematicno(sorry T'Grel, ali nisam se mogao suzdrzati  )
Kakve veze Gene ima sa 6 čulom.
Reci, da li bi se Gene složio da ENT bude dio kanona? Čisto sumnjam.
|
| ned 08 lis, 2006 12:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
T'Grel je napisao/la: Nemam ja zašto slati PM-ove. Ako to radim onda to radim izravno, a ne preko PM-ova. I kao da Bobo to nije radio. Tu se radi o principima. I nije baš ugodno kad netko potkopava moj kredibilitet kao ovaj novi èlan foruma.
A otkud mi onda ovo?
Toliko o tvom kredibilitetu
|
| ned 08 lis, 2006 3:15 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
No, to radi i Bobo.
I nemoj ti mene pozivati na red!!! 
|
| ned 08 lis, 2006 3:57 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
Nije fer druge nagovarat da glasaju za nekoga, a pogotovo protiv nekoga kao u ovom slučaju, samo da Archer nebi prošao dalje!
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| ned 08 lis, 2006 4:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
T'Grel je napisao/la: No, to radi i Bobo. I nemoj ti mene pozivati na red!!! 
Ako to radi i bobo, onda bi molio vas obojicu da vase rasprave o Entu i Archeru zadrzite izvan ove ankete te da ne gnjavite ljude sa takvim zahtjevima na PM.
Pustite ljude da imaju svoje misljenje... nemojte svoje misljenje nametati drugima.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 08 lis, 2006 5:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Kakve veze Gene ima sa 6 čulom. Reci, da li bi se Gene složio da ENT bude dio kanona? Čisto sumnjam.
6. culo se odnosilo na tebe
a sto se tice Geneovog slaganja/neslaganja, mislim da bi on prije u obitelj prihvatio Ent nego, recimo, DS9 (posebno neke njegove aspekte kao sto je Section 31)
btw, moj glas otisao Archeru, a vi recite sto hocete 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 08 lis, 2006 9:09 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Gene je puno prije nego što je umro imao viziju serije kao što je DS9, a i Voyager.
Otkuda ti znaš da bi on uvrstio ENT u dio kanona? Siguran sam da ne bi jer su to toliko radikalne promjene u toj seriji da to nije normalno. Da je on (Gene, op.a.) radio seriju onda bi ta serija i bila Trek jer bi to on sigurno kvalitetno napravio.
I vidim da si namjerno glasao za Archera kako bi napakastio nama koji smo njegovi protivnici.
I, da: sa tugom u srcu javljam da sam nekako uspio pogledati zadnju epku ENT-a, 4x22 These are the voyages. Uočio sam mnogo nelogičnosti i idiotizama koji se nikako ne mogu zvati Trekom. Očito sam bio pijan ili nafiksan.
|
| ned 08 lis, 2006 9:56 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
da ono, svi glasaju zato da nekom napakoste kao ti... 
_________________ njanjanja
|
| ned 08 lis, 2006 9:57 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Lil'Mee je napisao/la: da ono, svi glasaju zato da nekom napakoste kao ti... 
Upravo je to Ant napravio. Da meni napakosti.
|
| ned 08 lis, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nije
_________________ njanjanja
|
| ned 08 lis, 2006 10:03 pm |
|
 |
|