| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Bobo vrati seeee!
Zasto je otisao nemogu otvorit ovaj link nemam ovlaštenje ?
| čet 12 stu, 2009 6:57 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Što je to bilo sa Bobom? 
|
| čet 12 stu, 2009 6:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: a sto se moglo shvatit iz mog posta? osim da je bobo odlucio otic s foruma i da ljudi potpisu peticiju da se vrati?  Pa upravo to  Ako si je uzeo mali predah, ne znači da je reko adio i otišao zauvijek... @4 od 1 - pozornije čitaj temu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 12 stu, 2009 6:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ah, ispricavam se, iz ovoga sam ja, ocito krivo, zakljucila da odlazi, e sad on nije definirao jel to mala pauza ili odlazi zauvijek... Kad se i peticija pocela potpisivat, mislila sam da je ocito otisao zauvijek... editirat cu onaj post 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 stu, 2009 7:05 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Jedan spamer manje Mislim da je ovo jedna bobina spačka
| čet 12 stu, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ah, ispricavam se, iz ovoga sam ja, ocito krivo, zakljucila da odlazi, e sad on nije definirao jel to mala pauza ili odlazi zauvijek... Kad se i peticija pocela potpisivat, mislila sam da je ocito otisao zauvijek... editirat cu onaj post  Ahhhh, sad ja ispadan krivac.  Mozda bi ja triba otic... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 12 stu, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
A ribica  Nisi ti nista kriv  Nemoj nam i ti otic  Dvije peticije u jednom tjednu bi bile too much 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 stu, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: A ribica  Nisi ti nista kriv  Nemoj nam i ti otic  Dvije peticije u jednom tjednu bi bile too much   Neego... Zašto nismo imali "Trap vrati seeee!" temu, back in the day? 
|
| čet 12 stu, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Da stvarno... Trebali smo i njemu napravit peticiju Mozda bi se onda vratio 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 stu, 2009 11:49 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma i vrag da je šal ca...  ma ce se vratiti on ce ja vjerujem u to 
| čet 12 stu, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Ma nije bobo nikud osa...samo se malo ljuti na neke...ili prije sve..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 12 stu, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Još ćete počet nosit majice... "svi smo mi Bobo" ili "Svi za Bobu, Bobo za sve". 
| pet 13 stu, 2009 12:02 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ja sam Bobo/Sovereign shipper! 
|
| pet 13 stu, 2009 12:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Uuuuuuuuu Nadam se da shiper može imati različite definicije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 13 stu, 2009 12:08 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
_Oz je napisao/la: Ja sam Bobo/Sovereign shipper!  ...no comment 
| pet 13 stu, 2009 12:10 am |
|
 |
|