| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Heh ni ja se ne žalim, seriously!
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| ned 10 lip, 2007 8:33 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
evo imate jos bolji omjer jer ako se mene izvuce prosljedjujem nagradu sljedecem izvucenom... ja vec imam tu knjigu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 11 lip, 2007 3:09 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..evo, buco, ako ti pobjedis dati cu ti i taj rijecnik kad ga toliko volis .."
Svaka cast shefe jr. ..ti si pravi kolega !
Lazne nade 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 12 lip, 2007 1:52 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Pa dobro @Ant vec je proslo puno vrimena ocu ja vise dobit tu knjigu ili ne !?
Pozdrav
HFPa 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 29 lip, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Pa dobro @Ant vec je proslo puno vrimena ocu ja vise dobit tu knjigu ili ne !? Pozdrav HFPa 10
a ti si pobjedio vec?
jel ti to buco imas neki posebni dogovor sa antom? Ti knjigu automatski, a mi drugi neka se trudimo i glasamo bezveze... jel se tako to radi na satelitskim uber forumima?
Ul. Licimjerja 1
(;) )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 29 lip, 2007 8:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, buco, buco, pa jesmo se dogovorili da o tom nasem malom... ugovoru ne govoris ovak javno!
ljepo sam ti rekao da se strpis dok se anketa ne zavrsi i da cu ti onda poslati tvoju knjigu.
a ti ovako, pa sad si mi pokvario cijeli plan!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 30 lip, 2007 3:14 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Dobro si primjetia ..ja san se ugleda na one nase znas vec HFPovce ...tak smo se @ant i ja dogovorili tajno da san pobijednik natjecaja ..za glavnu nagradu..to san otkrija jer mi se cini da se druga strana ne drzi dogovora ..hmmmm
Sve cean di je moja "zasluzena " knjiga kad ono nis....zasta san ja platia "namestaljku" tj "kahfu " drugu @Antu..... da igra bude fer i postena ... ilida bude kak smo rekli.... zalit cu ..neznan kome !? zbog toga....
Propala investicija ..hmmmm....mora da je nko da vise ...[ platija konjacic]..
Pozdrav
Opcenarodnog postenja 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 30 lip, 2007 3:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Nagradna igra
- - - nagradna igra report - - - trenutno su u utrci za veliku (i jedinu) nagradu sljedece persone: TerNek, Gul Remal, nermin_st, Mr.bobo, cvicek, Nightshoot, Chaky, Krešo, T'Grel, MacGyver, buco, Pax, kralj svemira, Capri, -fallen-one- i damirbbb ukoliko se netko osjeca izostavljenim i ima pokrice za svoj osjecaj, neka se slobodno pobuni, bolje sada nego poslje. i za kraj, mali postotčić: 6.25% eto, tolika vam je sansa da osvojite knjigu priznajem, manji je postotak nego prije, i sretan sam zbog toga! 
|
| pon 09 srp, 2007 11:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Ant di si ove nasa da mi je samo znat..!? "...ukoliko se netko osjeca izostavljenim i ima pokrice za svoj osjecaj..." Izostavljenim..hmmm... prev..nim , ajme ... Pokrice dobija san aritmiju srca zbog tog tvog replaya ... moran se pazit... Pozdrav Dogovorenog 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 srp, 2007 6:54 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
I ko je dobija knjigu ....!?  Koji je taj sretnik !? Stvarno pucanstvo di ste vi ... aktivnost na boardu je koma ....isli ste presli na konkurentsku stranu ....? Pozdrav Saborska 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 17 kol, 2007 8:32 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa anketa jos nije gotova...a i s njom nagradna igra

|
| pet 17 kol, 2007 10:43 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Aha znaci na cekanju smo.... do daljnjeg... !?
Pa koliko ce to trajat jel ima ikakvih naznaka .....?
Pozdrav
U iscekivanju Godoa -33

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 12:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
buco je napisao/la: Pa koliko ce to trajat jel ima ikakvih naznaka .....? strpljenja buco. jos koja dva tjedna. (sad tek postaje zabavno  )
|
| sub 18 kol, 2007 2:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hmm.. znaci jos malo pa cekan postara [ postaricu , hmm...] da zazvoni 2 x ! Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 8:12 pm |
|
 |
|
Ensign
|
nego, ja nisam valjda to odmah skužio, jel to nagradna samo za članove uss-a ili? jerbo sam i ja glasovao u nadi da ću dobit 
| uto 21 kol, 2007 5:19 pm |
|
 |
|