|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 15 ruj, 2026 1:24 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Trekker
|
 Re: Valentinovo
maX je napisao/la: Fallen angel je napisao/la: Who gives a shit... JEA! Fallen angel je napisao/la: Nego, ja sam HVALA BOGU proveo još jedno valentinovo sam ( asexualac ) i to tako da sam kupio gajbu pive i ležao pred telkom. tak je! ..dečec... ti ostalo kaj?
Ostalo, ostalo...oš koju gajbu?
_________________ Come inside my painless world,
inside eternyti.
|
| pet 16 vel, 2007 11:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ocu ocu  ....bumo si spili, po klingonski kaj ne 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 17 vel, 2007 4:43 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
maX je napisao/la: ocu ocu  ....bumo si spili, po klingonski kaj ne 
Je da ti ces pit...neces dalje od prve boce 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 17 vel, 2007 3:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ma on ti uvijek stane nakon pive-dve ... nema tu nekog pivopijskog potencijala... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 17 vel, 2007 3:53 pm |
|
 |
|
Trekker
|
Chaky je napisao/la: ma on ti uvijek stane nakon pive-dve ... nema tu nekog pivopijskog potencijala... 
Ko da je to bitno...bitno je napit se i jebat...to je jedino što ti treba na takav dan.
_________________ Come inside my painless world,
inside eternyti.
|
| uto 20 vel, 2007 7:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ja sam se imao samo s kim napit
A ostalo sam morao promasiti zbog osobnih problema 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sri 21 vel, 2007 1:22 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ova tema ide malo u krivom smjeru, pa LOCK... ...no otvorimo je za godinu dana...
| sri 21 vel, 2007 12:48 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|