| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ja sebe dobro poznajem,a čini mi se da sam i tebe sad shvatila-isti si kao Ant,Shadow,TerNek... moderirano
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 02 vel, 2007 1:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ted;DeA je napisao/la: Ja sebe dobro poznajem,a čini mi se da sam i tebe sad shvatila-isti si kao Ant,Shadow,TerNek... moderirano
Zašto mene uspoređuješ s njima? Svako je poseban na svoj način... ...čak i ti...
| pet 02 vel, 2007 1:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Nisam bio prisutan u kritično vrijeme da pročitam post u originalu, ali baš me zanima što je pisalo u dijelu Teddeinog posta gdje sada piše moderirano.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 02 vel, 2007 3:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: Nisam bio prisutan u kritično vrijeme da pročitam post u originalu, ali baš me zanima što je pisalo u dijelu Teddeinog posta gdje sada piše moderirano.
...aha... to znači da dobro radim posao...  ...nabacila je neku psovku...
| pet 02 vel, 2007 3:52 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mr.bobo je napisao/la: TerNek je napisao/la: Nisam bio prisutan u kritično vrijeme da pročitam post u originalu, ali baš me zanima što je pisalo u dijelu Teddeinog posta gdje sada piše moderirano. ...aha... to znači da dobro radim posao...  ...nabacila je neku psovku...
Nisam ni mislio da je nešto pametno...
Mislim da bi ovaj topic koji ničemu ne služi zasluženo mogao u recycle bin.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 02 vel, 2007 4:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ted;DeA je napisao/la: ...Ant...moderirano
zasto?
ja?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 06 vel, 2007 1:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: ...Ant...moderirano zasto? ja?
...i ti si stavljen na njezinu listu državnih neprijatelja...  ...ali neznam čime si to zaslužio... ...možda joj je sfalilo imena, pa si ti upao... 
| uto 06 vel, 2007 1:43 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Zašto?Zato što podržava tebe i TerNeka 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 10 vel, 2007 2:03 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Pa ni meni se ne sviđa velika suradnja između TerNeka i Bobe ali što ću. Ja recimo s Bobom ne mogu normalno komunicirati jer se stalno posvađamo.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 10 vel, 2007 2:04 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ted;DeA je napisao/la: Zašto?Zato što podržava tebe i TerNeka  A u čemu Ant podržava mene? Što ja to radim da mi treba podrška? T'Grel je napisao/la: Pa ni meni se ne sviđa velika suradnja između TerNeka i Bobe ali što ću. Ja recimo s Bobom ne mogu normalno komunicirati jer se stalno posvađamo.
Na koji način Bobo i ja surađujemo? Ja sam samo, za razliku od nekih, stavio na stranu prijašnje razmirice koje smo Bobo i ja imali, kao i razlike u mišljenima oko nekih stvari i neutralno i realno ocijenio njegov dosadašnji rad i trud na ovom kutku. Zar bih trebao na temelju prijašnjih rasprava stalno imati predrasude i pljuvati po njegovom radu koliko god se on trudio, samo zato što je to Bobo? Mislim stvarno, kakve su to glupe ideje?
@ T'Grel - koliko znam, ja surađujem samo s tobom u Povijesnoj sekciji.
|
| ned 11 vel, 2007 12:31 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Stvarno kakvih sve sekcija imate i kako one funkcioniraju !?

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 11 vel, 2007 2:32 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hmmm... imamo trenutno 3 ako se ne varam ( i ako se Lil'mee na vara  )
astronomsku i povjesnu koje se bave pretezno predavanjima (astronomska o astronomiji a povjesna o ST povjesti i vise manje o svemu pomalo... )
te dramska... koja je pocinjala sa radom vec vise puta... nemam pojma u kojem je trenutno stanju
ako neko zna bolje neka se javi...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 11 vel, 2007 4:04 am |
|
 |
|