| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ted;DeA je napisao/la: Nisam se ulizivala nego sam VIKALA A sam da ti kažem da ovaj kutak ide k vragu!
...ja se brinem da ne ode k vragu...  ...i brišem teme koje nisu prikladne, dakle molio bih te da ih više ne stavljaš...
| čet 01 vel, 2007 12:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
A i ja sam obecao da necu vise toliko spamati
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 01 vel, 2007 12:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: A sam da ti kažem da ovaj kutak ide k vragu!
mozda ide k vragu... ali bar ide
bilo kaj je bolje od kutka u kojem nema poruka i po mjesec dana
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 01 vel, 2007 3:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowh86 je napisao/la: Ali ovo je ST forum a ne o nekim bolestima
eh ... moram malo i ovo prokomentirat
je... ovo nije forum o nekim bolestima... ali da li je ovo forum o skijanju?
ne vidim po cemu se bolesti razlikuju od skijanja (gledajuci cisto offtopic teme)
a nisam vidio da si se bunio zbog te teme ... nije fer
vidim da je otvorena sezona lova na TDU i postalo je in TDU napadat (prije ljudima nije smetao topic bolesno... ali sad odjednom je  ) pa se nadam da ti tema "bolesno" nije zasmetala tek od nedavno zato kaj je drugima zasmetala...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 01 vel, 2007 4:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Shadowh86 je napisao/la: Ali ovo je ST forum a ne o nekim bolestima eh ... moram malo i ovo prokomentirat  je... ovo nije forum o nekim bolestima... ali da li je ovo forum o skijanju? ne vidim po cemu se bolesti razlikuju od skijanja (gledajuci cisto offtopic teme) a nisam vidio da si se bunio zbog te teme ... nije fer vidim da je otvorena sezona lova na TDU i postalo je in TDU napadat (prije ljudima nije smetao topic bolesno... ali sad odjednom je  ) pa se nadam da ti tema "bolesno" nije zasmetala tek od nedavno zato kaj je drugima zasmetala...
...sezona lova na ted;deu - koliko sam primjetio ona si sam stavlja metu na čelo... svojim izjavama i ponašanjem...
...i evo topic bolesno je opet u opticaju... ...samo moram naglasiti da je "Skijanje" puno smisleniji topic od "Bolesno"... u kojem se raspravlja i pišu mišljenja, a u ovom drugom se samo trkelji... ok????
| čet 01 vel, 2007 5:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ma ja sam za jednake kriterije... i da sam htio otkljucati tu temu otkljucao bi je sam... tak da slobodno radi po svom nahodjenju... ipak ti najbolje znas sto je najbolje za tvoj kutak

|
| čet 01 vel, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: ma ja sam za jednake kriterije... i da sam htio otkljucati tu temu otkljucao bi je sam... tak da slobodno radi po svom nahodjenju... ipak ti najbolje znas sto je najbolje za tvoj kutak
...nekad te skroz ne shvačam... ...pa i ti si moderator ovdje... ...(ali u inaktivnoj ulozi )
| čet 01 vel, 2007 5:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa jesam... ali radje bi ovdje moderirao samo stvari tehnicke prirode (krivo quatanje i sl.) dok ove vaznije stvari tipa "sto je spam a sto nije" bi ostavio tvojoj volji... ponavljam ovo je tvoj kutak i trebao bi imati maksimalnu slobodu uredjivat ga kako zelis...
pa ako uspije kutak mozes uzeti full zasluge a ako ne uspije i za to mozes dobiti full zasluge 

|
| čet 01 vel, 2007 6:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: pa jesam... ali radje bi ovdje moderirao samo stvari tehnicke prirode (krivo quatanje i sl.) dok ove vaznije stvari tipa "sto je spam a sto nije" bi ostavio tvojoj volji... ponavljam ovo je tvoj kutak i trebao bi imati maksimalnu slobodu uredjivat ga kako zelis... pa ako uspije kutak mozes uzeti full zasluge a ako ne uspije i za to mozes dobiti full zasluge 
...aha, ok, dobro... neka, budem... ...malo je sad nered nastao... ...ali sredit ću ja to...
| čet 01 vel, 2007 6:28 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|

Chaky je napisao/la: ma ja sam za jednake kriterije... i da sam htio otkljucati tu temu otkljucao bi je sam... tak da slobodno radi po svom nahodjenju... ipak ti najbolje znas sto je najbolje za tvoj kutak
Do sada nisam htio previše komentirati kriterije, ali ipak ću se osvrnuti na neke stvari. Mislim da baš nisu na forumu primjenjivani jednaki kriteriji. Već u početku ste svi vi malo "stariji" udrugari i forumaši koji bolje poznate situaciju rekli da je Teddea malo "posebna" (pjesnička sloboda interpretacije te riječi), što je i glavni razlog zbog kojeg je dobila kutak. Tako ste joj dali prostor za njene "mušice", prvenstveno zato da ne "napada" ostali dio foruma, koji je obilato koristila, no ne samo za svoje osobne teme i poglede na život, svijet, Trek i ostalo, nego i za "bolesne" ispade, prepucavanja sa pekarom i svakim drugim kome je poželjela reći dvije-tri riječi, kakve god one bile.
Takve stvari su masu puta prelazile granice dobrog ukusa, kao što je to bilo i danas, zbog "tona" rasprave, otvaranja nepotrebnih topica u kojima poziva da je se bana s foruma i "najljepših želja" za dug život svekolikom pučanstvu. Po nekim mojim raspravama na rubu flamea i povremenim spamerskim ispadima u ovih 8 i pol mjeseci aktivnosti na ovom forumu moglo se vidjeti da nisam ni ja "svetac" niti je tko drugi, no ovakve stvari su stvarno otišle u krajnost oko koje se ništa ne poduzima, a mi ostali smo prozivani zbog puno manjih stvari.
Po njegovoj osobnoj želji, i po volji forumaša iskazanoj u anketi, Bobo je postao sukorisnik ovog kutka. Od početka sam bio lagano skeptičan glede te ideje, jer je Bobo, shodno svojim dobro poznatim afinitetima, a i danoj maksimalnoj slobodi, isti mogao vrlo lako pretvoriti u hram štovanja serije Enterprise, Archera kao lika, Scotta Bakule i ostalih tema koje bi ne samo mene, kao oštrog protivnika navedenih tema, odvratile od posjećivanja kutka, možda i cijelog foruma.
No, bez sustezanja priznajem da sam pogriješio jer me Bobo potpuno demantirao i vrlo ugodno iznenadio temama i pristupom u formiranju kutka, čime je pridonio buđenju i boljoj posjećenosti foruma nego što što je bila prije oko mjesec dana, kad su neki predviđali i "kliničku smrt" forumu. Smatram da je to vješto napravio neutralnim pristupom, a za dodavanje trekerskog štiha kutku uvijek ima vremena.
Sad ocijenite tko radi u interesu foruma, a tko protiv njega. Ovim riječima ne želim osuđivati Teddeu niti poticati druge da to naprave jer ona sama najbolje govori u svoje ime, samo ukazujem na stanje stvari oko ovog kutka koje se vidi iz aviona i volio bih vidjeti taj famozni "jednaki tretman za sve". 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 02 vel, 2007 12:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hm, zanimljivo razmišljanje... ...baš me zanimaju komentari ostalih...
btw... hvala na pohvalama... uvijek su poticajne i dobrodošle... 
| pet 02 vel, 2007 11:20 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
TerNek svaka cast
U potpunosti se slazem s tobom
Ali neznam zsto je Tedea opet "vratila" svoj kutak ako nije uopce aktivna na forumu
Neka ovo bude samo bobin kutak
Jer ona ocito ne dolazi na oaj forum niti ga uredjuje
Neznam zasto ste joj popustili ali da sam ja bio na sjednici ja bi branio ovaj forum i nebi dao da ona manipulira s vama
Kada slijedeci put to pokusa nemojte popustati jer je ona ocito previse zivcana i nije objektivna da bi mogla voditi jedan forum
Nemam nista protiv nje ali ocito je da se kvaliteta foruma povecala sad kad je dosao bobo
Tko zna
Mozda dovede jos novih clanova bas kako je i mene doveo
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 02 vel, 2007 12:07 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Shadowh86 je napisao/la: TerNek svaka cast U potpunosti se slazem s tobom Ali neznam zsto je Tedea opet "vratila" svoj kutak ako nije uopce aktivna na forumu
Neka ovo bude samo bobin kutak Jer ona ocito ne dolazi na oaj forum niti ga uredjuje Neznam zasto ste joj popustili ali da sam ja bio na sjednici ja bi branio ovaj forum i nebi dao da ona manipulira s vama
Kada slijedeci put to pokusa nemojte popustati jer je ona ocito previse zivcana i nije objektivna da bi mogla voditi jedan forum
Nemam nista protiv nje ali ocito je da se kvaliteta foruma povecala sad kad je dosao bobo
Kaj hoćeš i crveni tepih možda,žezlo i krunu
Ja kao nisam objektivna,jelda???
Pogledaj sebe...uopće se ne ponašaš primijereno za svoje godine...glumiš tu neznam što.
Znam ja da bi ti najradije da me izčlane iz udruge,da me banaju-UKRATKO DA NESTANEM...
E pa dobro,onda ću se sama pobrinuti za to i neću dopustiti tebi i Ant-u i Bobi da to učinite
Samo te jedno upozoravam,ubuduće me se kloni na kilometre!!!!
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 02 vel, 2007 1:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|

OK TDA... znam da obozavas biti u centru paznje... ali vec si postala opaka "drama queen".
prvo ti nedamo kutak, pa ti ga ipak damo (tj. daju ti ga)
pa ti svejedno opet dramatiziras kako te tjeraju prvo iz kutka (a samo te Q moze potjerat) pa dramatiziras kako te tjeraju sa foruma i sad je doguralo to do toga da te tjeraju iz udruge...
sto je sljedece? bobo, ant i drugi te tjeraju iz Hrvatske??
ti vrlo dobro znas zasto si bila izgubila kutak. Zbog kronicne, ali stvarno kronicne neaktivnosti. Ti si bila zadovoljna sa time da imas svoj kutak i nisi imala nekog razloga da se pojavljujes na forumu.
I tek sad kada smo tvoj kutak bili dali Bobi ti odjednom imas vremena i volje za masovno postanje po kutku... cak si pocela i redovitije dolaziti u Udrugu trazeci da ti se vrati kutak.
I sto bi ti radila kada bi dobila svoj kutak samo za sebe? Opet bi nestala sa foruma na mjesec dana.  Zato sam ja osobno protiv vracanja kutka tebi.
---
Moja preporuka Bobi je da ju ignorira i po potrebi u tisini izmoderira. A i drugi bi mogli isto napraviti. I kad bude pocela normalno postati onda je prestati ignorirati. Umorit ce se ona... (oh, znam da ce se javiti sa tvrdnjama da nikad nece odustati "jer bolesnici/Terran emire i sl. nikad ne odustaju i bla bla bla..." ali ona ne grize, samo laje  )
Bome sam se raspisao a moram ucit... uh uh

|
| pet 02 vel, 2007 2:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: --- Moja preporuka Bobi je da ju ignorira i po potrebi u tisini izmoderira. A i drugi bi mogli isto napraviti. I kad bude pocela normalno postati onda je prestati ignorirati. Umorit ce se ona... (oh, znam da ce se javiti sa tvrdnjama da nikad nece odustati "jer bolesnici/Terran emire i sl. nikad ne odustaju i bla bla bla..." ali ona ne grize, samo laje  )
...pokušavam ja nju otpeljat na pravi put, no taj zadatak nije lagan, no vjerujem u svoj uspjeh...
| pet 02 vel, 2007 2:34 pm |
|
 |
|