| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Kutak: Zgasiti, prebaciti na >Bobin kutak< ili nista
Posto je ovaj dio foruma skroz odumro (a i zadnji put kad je bio aktivan, bio je koristen cisto za medjusobno vrijedanje Tde i Pekara) sto da napravo sa njime? Ocito je da je TDA izgubila onaj svoj pocetni entuzijazam za Trekom (ili bar za ovim forumom) pa meni osobno ovaj kutak vise nema smisla.
Ja vidim 3 moguca rjesenja:
- Zatvaranje + gasenje kutka
- prebacivanje kutka u bobine ruke... ako jos uvijek zeli svoj kutak (planirali smo mu dati kutak kada bi stigao phpBB3 no od toga jos nikaj pa mozda da mu damo ovako?)
- wait and do nothing
slusam vase savjete i prijedloge
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 30 pro, 2006 9:27 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja bi dala bobi kutak..ako ga još želi. ili ga učinila suvlasnikom kutka.
_________________ njanjanja
|
| sub 30 pro, 2006 10:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ja sam za to da se da Bobi kutak. 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 30 pro, 2006 10:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Boris! Boris! Boris! Mikš... ovaj... da.
ono sto pokusavam reci je: opcija II (kutak predati Mr. Bobi u ruke)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 30 pro, 2006 11:41 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ukinuti ga i ne dati nikome da ima dio foruma za svoje osobne potrebe. Neka svi budu jednaki.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 31 pro, 2006 12:01 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Dat mu kutak i daj mu da se tu i samo tu prepucava s ostalim članovima o Enterprise-u, premda Enterprise rulz. 
| ned 31 pro, 2006 2:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
cisto da se nesto radi -neka kudak ide bobi (tj. to ce biti ENT kutak.. hehehe)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 31 pro, 2006 2:55 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Bobo je sam rekao da ukoliko dobije kutak, neće forsirati ENT i lik i djelo Archera nego će tematika biti malo drugačija. Ako se samo bude forsirao kvazitrek, svi dobro znate kako će sve to završiti. Besciljnim prepucavanjima i brdom spama zbog čega su se već lomila koplja jer smo upravo iz tih razloga počeli gubiti posjetitelje i kvalitetu foruma. Ako ćemo separirati forum na kutke po afinitetima prema serijama, svaki zagriženi fan može tražiti kutak za sebe i svoje favorite, a to bi bilo potpuno neprihvatljivo. Imamo podforum o serijama gdje smo puno toga rekli o svim serijama i kapetanima, zašto se ponavljati?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 31 pro, 2006 5:06 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
A ajmo da kutak ostene ovakav jer:
1.Nema ništa zanimljivoga jer je sve manje i manje ljudi na forumu
2.Cijeli forum je zakazao,a ne samo moj kutak
BTW vi se probudite i učinite nešto sa ovim kutkom,jer je trenutačno i groblje zanimljivije mjesto 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 sij, 2007 7:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ted;DeA je napisao/la: A ajmo da kutak ostene ovakav
Ajmo NE!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 06 sij, 2007 7:57 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
vb23 je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: A ajmo da kutak ostene ovakav Ajmo NE!
_________________ Sve je relativno
|
| sub 06 sij, 2007 11:28 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Relativan je napisao/la: vb23 je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: A ajmo da kutak ostene ovakav Ajmo NE!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 sij, 2007 12:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam neutralan...
...ljudi nek odluče...
...ak, mi već dodjelite kutak... brinut ću se za njega, i održavati...
...(i neće to baš biti ent kutak!! ...premda bi pokoja tema mogla biti te tematike)
| pon 08 sij, 2007 1:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ted;DeA je napisao/la: BTW vi se probudite i učinite nešto sa ovim kutkom,jer je trenutačno i groblje zanimljivije mjesto 
hm... pa kutak je tvoj.
ja se definitivno protivim ideji da se kutak dodjeli bobi ako ti hoces da kutak ostane tvoj (ali sumljam da je to ikome bila namjera).
ali kao sto sam vec rekao: kutak je tvoj. pa onda postaj malo i ti ovdje, otvaraj teme, zabavi nas nekako 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 sij, 2007 2:47 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
evo kaj se mene tice... i ja sam za dodjeljivanje kutka bobi... no dok se Q ne vrati iz Izraela, ne mozemo kutak imenovati bobinim (i ne mozemo mu dati moderatorsko mjesto za kutak... kao i pobjedniku onog moderatorskog natjecaja  )
ali... Bobo ako hoces mozes odmah poceti postati ovdje... ja cu polako prebaciti TDine teme u trash podforum. Tako da bi efektivno imao svoj kutak samo sto jos nebi bio imenovan
E sad... kad bi tako napravili, a Q kad bi bio protiv onda bi morali vratiti stanje na staro  (bio bi to najkratkovjecniji kutak ikad  ) No ne vidim zasto bi Q bio protiv.
Ako hoces poceti otvarati teme ovdje onda mi se javi na pm

|
| sri 10 sij, 2007 1:28 pm |
|
 |
|