|
Sada je: sub 19 ruj, 2026 7:11 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Zatvoreno - S13 -> Kirk,Odo
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Skupina 13:
# Ime lika (Ime glumca/ice) - serije i filmovi u kojima se lik pojavljivao
73. Daniels (Matt Winston) - ENT
74. Geordi La Forge (LeVar Burton) - TNG, VOY, ST7, ST8, ST9, ST10
75. James T. Kirk (William Shatner) - TOS, DS9, ST1, ST2, ST3, ST4, ST5, ST6, ST7
76. Nog (Aron Eisenberg) - DS9
77. Odo (Rene Auberjonois) - DS9
78. Spock (Leonard Nimoy) - TOS, TNG, DS9, ST1, ST2, ST3, ST4, ST5, ST6
Napomena: Dva lika prolaze dalje!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 23 ruj, 2006 9:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
u jebote. Skupina smrti.
Trebat cu jos malo razmisliti prije glasovanja
|
| sub 23 ruj, 2006 10:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

Prvo moram reći da ti je slika od Danielsa predobra, a i on kao lik nije loš. Te epizode su mi bile jedne od boljih, ali jednostavno je dospio u skupinu sa pravim Star Trek divovima. Naime svi su imale duplo bolje i važnije uloge od njega. On je ovdje najslabija karika i odmah ga mogu eliminirati. Haha, Nog....on je bio naspram Quarka anđeo. Bio je pravi intelektualac, s napomenom da je on Ferengi, jer u serijama ih nisu pokazivali kao pametna bića, dobro osim kad je riječ u ekonomiji. Nije bi loš, jedini problem je što je došao u jedno jako jaku skupinu, baš kao i Daniels, naime oni ovdje nemaju nikakve šanse. Šteta, jer imaju kvalitetu. James T. Kirk legenda koju ne treba predstavljati. Svakako zanimljiv pojedinac, kvalitetan kapetan i bez njega TOS nebi bio onakav kakav je. Naime i filmovima je donio znatan doprinos, moram također reći da je u filmovima bio fenomenalan(sa napomenom da sam filmove gledao dobrih godinu dana, svaki dan po jedan. Morao sam se nekako uzdržavati dok ne nabavim neki serijal)  Spock je možda čak i poznatiji od Kirka, jer njegova reputacija ne poznaje granice. Moglo bi se reći rised from the dead, doslovno! His logic knows no limits, joj kada se sjetim njegovih prepucavanja sa ciničnim doktorom McCoyem. Glavna faca na DS9-u koji se proslavio svojom posebnom sposobnošću i talentom za otkrivanje svakakvih misterija. Isto kao i McCoy, dosta je ciničan(vrlina, nije mana)  Napominjem da je na moju odluku utjecao trenutan status praćenja TNG-a od početka! Geordi the man that need no eyes, only thing that he need is his brains and his hands!(hehe, ovo protumačite kako god mislite da bi se trebalo tumačiti)  Odličan glumac, lik i svakako jedan od boljih strojara u ST-u. NJegovo prijateljstvo sa Datom ne poznaje granice, kada ne bi imao podatak da je Data android, rekao bi da gaji prema Geordiu jako jake i pozitivne osjećaje. Znači, my vote goes to Geordi La Forge from starship Enterprise, played by LeVar Burton in these series and movies: TNG, VOY, ST7, ST8, ST9, ST10!!!!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 23 ruj, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
ZNA SE! Ne, ovaj put nije HDZ!
Cpt. James Tiberius Kirk.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 23 ruj, 2006 11:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Ovo će biti uska borba... ipak, nitko se odavde, čak ni Odo ne može mjeriti sa Spockom, koji je legenda Treka...
Ovo je bila još najlakša runda do sada.
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sub 23 ruj, 2006 11:29 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Znam da ce Spock proci, pa sam glasao za oda jel zelim da prodze zajedno s njim
| sub 23 ruj, 2006 11:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa baš zato što se do kraja stvarno ne zna tko će proći, Spock bi mogao i ispast.
|
| ned 24 ruj, 2006 12:04 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ovo fakat nije fora! Jedino, ako Kirk i Spock prođu zajedno... 
| ned 24 ruj, 2006 1:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
... onda za Kirka neću glasat. Teško da ću uopće glasat za Kirka.
|
| ned 24 ruj, 2006 4:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma ja mislim da ce Daniels ipak proc skupinu
unatoc tome, ja sam glasovao po svojoj savjesti i logici.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 24 ruj, 2006 9:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Čini mi se da ovo postaje killer skupina.
|
| ned 24 ruj, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Nightshoot je napisao/la: Znam da ce Spock proci, pa sam glasao za oda jel zelim da prodze zajedno s njim
same here 
_________________ njanjanja
|
| pon 25 ruj, 2006 1:08 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
ova skupina poostaje gadna...
Troje sa po 3 glasa...zasada
| pon 25 ruj, 2006 1:10 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
"A u ovom kutu, proizvoljne visine i tezine, iz Gamma Kvadranta, redarstvenik bez premca, gospodar izgleda i faca sa tisucu faca, O-D-O the Changeling!!!"
*the crowd goes wild*
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pon 25 ruj, 2006 11:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Daniels... ne pitajte zakaj ... samo
| pon 25 ruj, 2006 11:46 am |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|