| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Najava novih anketa... naj ST lik
iako je Mr.Bobo vec pokrenuo 2 ankete o naj ST liku ipak cu se ja baciti u veliku malu anketu o ST likovima, jer vidim da njegove ankete (a i anketa Nightshoota) nisu u mogucnosti obuhvatiti sve likove.
pokusat cu izabrati 32 lika iz ST ( a mozda i vise...) pa cemo lijepo polako, kao i u trenutnoj anketi, doci do najpopularnijeg ST lika... i onda ne zelim vise odgovora tipa..."a nisam gledao ni jednu seriju pa nemrem glasati"... ipak je ovo ST forum 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 04 srp, 2006 1:31 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
jeij, čak ću i ja ovaj put imat mišljenje o većini i moć glasat... 
_________________ njanjanja
|
| uto 04 srp, 2006 1:39 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
imam jedno pitanje...
kako upariti likove... da to ima neki smisao (likovi iz istih serija u istom dijelu zdrijeba, zenski protiv zenskih lihova, muski protiv muskih) ili random (sa laganim odvajanjem "favorita" da se ne sudare odmah)... ili nekako drugacije
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 04 srp, 2006 1:48 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nisam ja kriv, što više likova ne mogu staviti u anketu, pa sam se norao odlučiti za neke... a onda zakaj nema ovog , zakaj nema onog!!
...inaće odlično si se dosjetio... ...želim obavjest kad će Archer biti na tapeti!! ...ok... sms-om... ...ili da to odma sad riješimo preko pm-a??
| uto 04 srp, 2006 2:13 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa ne znam vec sada kada ce biti u ponudi...
ali nemaj brige... ta ce anketa poceti tek na pocetku 8. mjeseca... kada se vartimsa mora... pa ce do 9. mjeseca trajati 1. kolo .... koje bu valjda archer prosao... osim ako se ne urote protiv njega 

|
| uto 04 srp, 2006 2:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok... za svaki slučaj, objasnio sam ti već sve u pm-u...
...kako upariti likove...?? ...pa ideš po važnosti... kao u tenisu kad se igra koji veliki turnir... ...imaš nositelje-kapetani ...znaći oni su na krajevima... ...pa imaš prve časnike... oni idu u sredinu... ...i tako po hijerarhiji... ...tako da se nejveće face nađu u završnici... ako se ne dogodi neko iznenađenje, a bit će ih, uvijek ih ima... ...skužio si ne?
...da i posebno daj anketu za ženske likove , i posebno za muške ... ...a nakon toga možemo sližiti i neki mix...
| uto 04 srp, 2006 2:24 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Jedva čekam, hehe, ovo će biti zanimljivo!!!! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 04 srp, 2006 11:38 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|

Mr.bobo je napisao/la: ...ok... za svaki slučaj, objasnio sam ti već sve u pm-u... ...kako upariti likove...?? ...pa ideš po važnosti... kao u tenisu kad se igra koji veliki turnir... ...imaš nositelje-kapetani ...znaći oni su na krajevima... ...pa imaš prve časnike... oni idu u sredinu... ...i tako po hijerarhiji... ...tako da se nejveće face nađu u završnici... ako se ne dogodi neko iznenađenje, a bit će ih, uvijek ih ima... ...skužio si ne?
...da i posebno daj anketu za ženske likove , i posebno za muške ... ...a nakon toga možemo sližiti i neki mix...
Mislim da bi trebali odbaciti sve kriterije kapetana, prvih časnika, admirala i ne znam koje sve ne jer je lako moguće namještati i omogućavati favoritima prolaz, i na kraju sve postane dosadno jer vrlo brzo se vidi tko će ostati u zadnja 4. Masu puta mogli smo vidjeti vrlo predvidive rezultate takvih poludirigiranih ždrijebova na SP-u u nogometu ili teniskim Grand Slamovima. Najpravednija bi bila stara klasična metoda izvlačenja papirića iz šešira pa kako ispadne. Naravno izvlačenje bi bilo javno, u Udruzi recimo, da svi sve vide i znaju.
How about that 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 04 srp, 2006 2:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ok... za svaki slučaj, objasnio sam ti već sve u pm-u... ...kako upariti likove...?? ...pa ideš po važnosti... kao u tenisu kad se igra koji veliki turnir... ...imaš nositelje-kapetani ...znaći oni su na krajevima... ...pa imaš prve časnike... oni idu u sredinu... ...i tako po hijerarhiji... ...tako da se nejveće face nađu u završnici... ako se ne dogodi neko iznenađenje, a bit će ih, uvijek ih ima... ...skužio si ne?
...da i posebno daj anketu za ženske likove , i posebno za muške ... ...a nakon toga možemo sližiti i neki mix... Mislim da bi trebali odbaciti sve kriterije kapetana, prvih časnika, admirala i ne znam koje sve ne jer je lako moguće namještati i omogućavati favoritima prolaz, i na kraju sve postane dosadno jer vrlo brzo se vidi tko će ostati u zadnja 4. Masu puta mogli smo vidjeti vrlo predvidive rezultate takvih poludirigiranih ždrijebova na SP-u u nogometu ili teniskim Grand Slamovima. Najpravednija bi bila stara klasična metoda izvlačenja papirića iz šešira pa kako ispadne. Naravno izvlačenje bi bilo javno, u Udruzi recimo, da svi sve vide i znaju. How about that 
Slažem se!!!!!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 04 srp, 2006 2:35 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
e to se i meni sviđa
_________________ njanjanja
|
| uto 04 srp, 2006 5:32 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Podrzavam TerNekov prijedlog. Na velikoj SF anketi se znalo vec od pocetka da ce Stargate, BSG i Red Dwarf biti medju finalistima. Vise nepredvidljivosti treba.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 04 srp, 2006 9:41 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
koliko ce anketa biti?
|
| sri 05 srp, 2006 12:32 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
ok... bit ce random izvlacenje... mozda to u klubu organiziram...
a i mislim ubaciti jos jednu novost... umjesto parova likova... bit ce 4 lika u pojedinoj anketi... pa ce najbolja dva proci dalje (ili mozda samo jedan)... bar ce tako biti na pocetku (a mozda i do kraja)... to bum napravio jer sam pri prvom prolazu kroz nabrajanje likova dogurao do 60-tak njih...a mozda ih se sjetim jos ... dakle puno previse za obicna 1 na 1 suceljavanja

|
| sri 05 srp, 2006 12:54 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Pa onda ako uspiješ posložit da bude 64 lika, organizira se pretkolo sa po 4 člana u anketi i kao što si rekao, prolaze po 2 sa najviše glasova. Tako u startu eliminiraš polovicu kako se nebi odugovlačilo do Božića.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 05 srp, 2006 1:58 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: to bum napravio jer sam pri prvom prolazu kroz nabrajanje likova dogurao do 60-tak njih...
hm... 60-ak likova... znaci li to da je i Shran na popisu? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 05 srp, 2006 1:59 am |
|
 |
|