| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Zanimljiv razgovor LOL
I razgovaraju tako T'Grel, Mr.bobo i TerNek
Mr.bobo: (T'Grelu)... jel ti bila dobra epka Enterprisa u udruzi?
T'Grel: ah, niš posebno, nije me impresionirala.
Mr.bobo: vidiš TerNek , ima šanse za njega... a za tebe?
TerNek: ma budem ja to pogledal jednog dana kad mi se bude dalo...
Mr.bobo: a zakaj ne uskoro?... mogli bi vas dvojica zajedno... pa možete komentirati nedostatke...
T'Grel: pa mogli bi... i onak nemam pametnijeg posla kroz ljeto...
TerNek: ni ja... ok onda, dogovoreno.
Mr.bobo: e to je trek duh!! možda se i predomislite i priznate Ent pod trek  !
(a oni u glas,: je baš!)
...i tako prošlo ljeto... ak kad uhvatim kod privatnih poruka između T'Grela i TerNeka...
T'Grel: pa ovaj Ent i nije tako loš!
TerNek: pa, imeni se uvukao pod kožu...
T'Grel: a da ipak razveselimo bobu pa da mu kažemo da je Ent trek?
TerNek: pa mogli bi, nek se čovjek veseli...
...i tako ja uskoro dobim pm s priznanjem...
...i završava jedna velika saga...
...mogao bi i malo detaljnije napisati, ali nemam baš vremena...
...i ovo će probuditi emocije... 
| pon 03 srp, 2006 2:04 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 03 srp, 2006 7:41 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ovo baš paše u teddein paralelni svemir... 
_________________ njanjanja
|
| pon 03 srp, 2006 9:09 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Naravno a još ak će biti KOLJAČINE...
samo gdje su TerNek i T"Grel???
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 03 srp, 2006 10:22 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Možda bi u paralenom svemiru moj alter ego tako nešto i napravio jer bi taj lik bio totalna kontra meni, znači slab, jadan, podložan tuđim utjecajima i nagovaranjima, mijenjanju mišljenjs, bez znanja i karaktera.
U ovom našem svemiru mogu reći samo: "In your dreams, Bobo" 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 03 srp, 2006 10:27 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
TerNek je napisao/la: Možda bi u paralenom svemiru moj alter ego tako nešto i napravio jer bi taj lik bio totalna kontra meni, znači slab, jadan, podložan tuđim utjecajima i nagovaranjima, mijenjanju mišljenjs, bez znanja i karaktera. U ovom našem svemiru mogu reći samo: "In your dreams, Bobo" 
Ili kako bi Scotty rekao u III. filmu: Search of Spock, evo citiram: "LEVEL PLEASE? Transporter room. THANK-YOU. Up yer shaft"
Evo i zvučnog: http://www.trekmania.net/wavs/upyashaft.wav

|
| pon 03 srp, 2006 11:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...baš super da vam se sviđa... ...mogao bi i nastaqviti razgovorčić... ...ak dobijem inspiracije navećer... 
...T'Grel će mislim navećer svratit 
| pon 03 srp, 2006 1:26 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
I onda se ti snebivaš kad te uspoređujem s teroristom. Pa nisi ni daleko. U svakom trenutku impliciraš da je tvoje mišljenje ispravno i sve želiš uvjeriti u to, a najveće protivnike provociraš kako bi ušli u otvoreni konflikt oko neke sitnice pa bi naši nepriijatelji iz konteksta vadili pogrešne zaključke i smijali nam se tvrdeći da ni sami nismo sigurni u ono što tvrdimo. KAd nisi dovoljno jak da pobijediš zajedništvo, pokušavaš zavaditi pa zavladati misleći da ćeš tako uspjeti. I don't think sooo! At the end, we will prevail. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 03 srp, 2006 7:38 pm |
|
 |
|
Admiral
|

|
| pon 03 srp, 2006 7:48 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Nije istina. Ja govorim svoje mišljenje i ne insinuiram da ga on prihvati.
|
| pon 03 srp, 2006 8:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
vb23 je napisao/la: TerNek je napisao/la: pokušavaš zavaditi pa zavladati misleći da ćeš tako uspjeti. I don't think sooo! At the end, we will prevail. 
Tako jeeee... ja sam novi Napoleon... :LoooL: ...ako niste samnom , protiv mene ste... :LoooL:
| pon 03 srp, 2006 8:21 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: vb23 je napisao/la: TerNek je napisao/la: pokušavaš zavaditi pa zavladati misleći da ćeš tako uspjeti. I don't think sooo! At the end, we will prevail.  Tako jeeee... ja sam novi Napoleon... :LoooL: ...ako niste samnom , protiv mene ste... :LoooL:
Hehe, Napoleon????? Pa što nisi rekao Bush, on je Napoleon našega doba ili Hitler kako god hoćeš to čupavo čudo koje sjedi u bijeloj kući nazvati!!! 

|
| pon 03 srp, 2006 8:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a on mi je prvi pao na pamet...  ...idem T'Grelu poslat pm, da svrati ovdje 
| pon 03 srp, 2006 8:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ova tema je čista zajebancija. Mislim da je to i TerNek shvatio. Nikada pa ni onda neću ENT smatrat Trekom. Ne mijenjam mišljenja kao čarape jer sam dosljedan.
Eto, toliko.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 03 srp, 2006 9:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ma u paralelnom svemiru sve je moguće... : ...kak znaš da je zafrkancija... ...možda sam predvidio budučnost...
| pon 03 srp, 2006 9:35 pm |
|
 |
|