|
Sada je: pon 28 ruj, 2026 12:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
II. dio, Skupina H -> Galaxy AGT i Nova klasa
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Rana Romulanska Bird of Prey ENT razdoblje, romulanski brod Romulanski Bird of Prey iz 22. stoljeca po svom dizajnu podsjeca na istoimenu klasu iz 23. stoljeca, dok zelena boja asocira na warbird klasu koja je svoju primjenu nasla u 24. stoljecu. Po velicini ovi brodovi odgovaraju flotinoj NX klasi koja predstavlja vrhunac tehnološkog dostignuca Zemlje toga doba. Brodovi ove klase opremljeni su cloacking deviceom što im daje znacnu prednost u tom razdoblju. Prvo pojavljivanje: ENT 2×03, MinefieldMemory Alpha link_____________________________________________________________ Nebula klasa TNG razdoblje, federacijski brod Dužina: 442 m Širina: 318 m Visima: 130 m Posada: 750 Maksimalna brzina: warp 9.5 Ofenzivni sustavi: osam fazorskih emitera, lanseri fotonskih torpeda (brodj ovisi o konfiguraciji) Defenzivni sustavi: sustav štitova  Prvo pojavljivanje: TNG 4×12, The WoundedMemory Alpha link_____________________________________________________________ Nova klasa TNG razdoblje, federacijski brod Dužina: 165 m Širina: 81 m Visina: 31 m Broj paluba: 8 Posada: 80 Maksimalna brzina: warp 8 Ofenzivni sustavi: 11 fazorskih emitera, 3 lansera fotonskih torpeda Defenzivni sustavi: sustav štitova Najpoznatiji predstavnik: USS Equinox  Prvo pojavljivanje: VOY 5×26, Equinox Part IMemory Alpha link_____________________________________________________________ Galaxy AGT post TNG razdoblje, federacijski brod Ova verzija Galaxy klase bila je u upotrebi pocetkom 25. stoljeca, a jedan od refitanih brodova bio je i legendarni USS Enterprise D. U ovoj konfiguraciji brod je opremljen velikim fazorkim topom instaliranim sa donje strane primarnog trupa. Na ostalim djelovima broda takoder su dodani novi fazori. Znacajnija promjena je takoder i instalacija treceg warp nacella smještenog izmedu dva standardna. Brod ove klase pokazao se iznimno uspješan u sukobu sa dva klingonska broda Negh'Var klase, pricemu su oba neprijateljska broda uništena.  Prvo pojavljivanje: TNG 7×25, All Good Things..._____________________________________________________________ Kitovska Sonda pred TOS razdoblje, sonda nepoznate vrste za koju je poznato da tu i tamo idu na kavu sa kitovima Sonda koja je u 2286. došla u Zemljinu orbitu. Sa dužinom od sedamdesetak kilomentara ova sonda predstavlja jedan od najvecih svemirskih brodova koje je Flota ikada susrela (odmah poslje V'Gera i Death Stara). Sonda je valjkastog oblika sa malom sferom na prednjoj strani koja nije fizicki povezana sa sondom, ali ju spojena putem energetske zrake. Sfera služi kao pojacalo za signal koji emitira sonda, a signal je te snage da ometa energetske sustave svemirskih brodova i postaja, pa je tako sonda na svom putu onesposobila nekoliko federacijskih i dva klingonska broda, te Spacedock u Zemljinoj orbiti. Nakon što je ušla u Zemljinu orbitu sonda je ocekivala odgovor od kitova kojima je signal i bio upucen. Kada odgovor nije usljedio, sonda je pocela sa isparivanjem zemaljskih oceana što je rezultiralo vremenskim nepogodama na globalnoj razini. Djelovanj esonde uspješno je zaustavljeno tek kada je kapetan Kirk i njegova posada uspješno dovela par tada izumrlih kitova iz prošlosti koji su po dolasku odgovorili na sondin signal. Nakon sonda više nije videna. Prvo pojavljivanje: Star Trek: The Voyage HomeMemory Alpha link
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 12 kol, 2007 3:28 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: II. dio, Skupina H
Nova, zato sto je jedna od rijetkih samo iskljucivo znanstvenih brodova, i mislim da je Galaxy AGT federacijski a ti si napisao ferengijski brod...pa ispravi eto...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 12 kol, 2007 3:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
daso je napisao/la: i mislim da je Galaxy AGT federacijski a ti si napisao ferengijski brod...pa ispravi eto... e, hvala ti sto si primjetio. evo, sad je ispravljeno. ah, ja i moje greske... 
|
| ned 12 kol, 2007 4:06 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
no problem, p.s moga si i izbrisat ovih nekoliko postova jer nemaju veze s temom, ono sakrij greske...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 12 kol, 2007 4:33 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Slabo... Nova.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 12 kol, 2007 5:15 pm |
|
 |
|
Captain
|
Zabunom glasao za BoP. Nisam vidio AGT Enterprise.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| ned 12 kol, 2007 5:40 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Nebulica....bas je kjut 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 12 kol, 2007 9:03 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Galaxy meni moja najdraža 
|
| ned 12 kol, 2007 9:08 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
galaksija
| pon 13 kol, 2007 1:42 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nebula.... visak nacella je jednostavno to... visak
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 17 kol, 2007 10:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Galaxy AGP ..... ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 8:16 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Treći nacell je šminkerski višak, ali je Galaxy AGT prava strojčina.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 20 kol, 2007 1:32 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Zar je samo meni tako prokleto ruzan?  pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| pon 20 kol, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
kralj svemira je napisao/la: Zar je samo meni tako prokleto ruzan?  nije. al' s druge strane, meni je favorit kitovska sonda, tako da moj ukus ocito nije neki standard 
|
| pon 20 kol, 2007 10:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Equinox
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 20 kol, 2007 10:36 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|