|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 03 ruj, 2026 3:51 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jućer je ted:dea bila neprepoznatljiva... ...tako raspoloženu je još nisam vidio...
...čak njezin govor nije pralazio 20 decibela... ...pohvalno...
| pet 09 ožu, 2007 3:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja sam se vec bio namjestio na sigurnom mjestu s druge strane stola u Udruzi i rekao joj da joj je kutak opet oduzet ... i onda sam ocekivao vatru i trganje pokojeg mojeg uda... ali nista... cudno cudno...
edit:
ovo dole plavo je bobo opet editirao moj post umjesto quoteao moj post...daj bobo potrosi vise od sekunde na nadzor onoga kaj si napravio
...ne, najprije si pitao da li je bila na forumu...  ...onda si odahnuo... i priopčio žalosnu vjest., koju je ona shvatila kaoi dobru... ...valjda se je warseri raspoložili...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 09 ožu, 2007 4:07 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Decki kus sad, ne poukaj lava dok spava... 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 11 ožu, 2007 1:48 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Gul Remal je napisao/la: Decki kus sad, ne poukaj lava dok spava... 
... jer kad se probudi, bit će poukanja po glavi stanovnika. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 11 ožu, 2007 1:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Tedea i smirenje su dva razlicita pojma
Ona vjerojatno negdje u tami radi oruzije kojim ce nas sve poklat
To je zatisje pred buru 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| ned 11 ožu, 2007 5:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowh86 je napisao/la: Tedea i smirenje su dva razlicita pojma Ona vjerojatno negdje u tami radi oruzije kojim ce nas sve poklat To je zatisje pred buru 
Da si bio u četvrtak... ...vidio bi da se čuda događaju...
| pon 12 ožu, 2007 3:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Mr.bobo je napisao/la: Shadowh86 je napisao/la: Tedea i smirenje su dva razlicita pojma Ona vjerojatno negdje u tami radi oruzije kojim ce nas sve poklat To je zatisje pred buru  Da si bio u četvrtak... ...vidio bi da se čuda događaju...
Rekao sam da je to zatisje pred buru
Vidjet ces da sam vjerojatno u pravu
Zato se i ja bojim ici u udrugu 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 12 ožu, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|