|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 10 ruj, 2026 6:40 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
pitanja za Teddeu - vi pitate Teddea odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: TerNek je napisao/la: Ipak ćeš joj dati instrukcije? Yep.  I naravno Bobo... ako netko ima kakvu sugestiju ili pritužbu neka napravi predavanje pa ću ja njega pohvaliti (što je mene rijetko tko) ili pokuditi (velika većina mi to radi). Ti si ovaj koji me kudi. I zato, hajde, majstore, napravi predavanje pa da vidimo kako ti to radiš.
...pa nismo te kudili radi sadržaja, čak što više , sadržaj je dobar, no samo to lošije prezentiraš...
...dakle sadržaj je bolji od prezentacije...
...ovako, ja sam predavanje napravio i prezentirao , ali na svom faxu... ...tak da si ostao uskračen za doživljaj... ...a u udruzi , nekako nemam potrebu dokazivati se nečim...
| pon 05 vel, 2007 4:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Je, je... Bitno da imaš potrebu nekome govoriti što ne valja. A ne bi pohvalio ono što valja.
Ajde, napiši mi kako bi to trebalo izgledat? Odn. kako bi ja to trebao predavati?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 05 vel, 2007 6:29 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ej T'Grel...ipak mi treba tvoja pomoć u povijesti...jel može da dođeš u čet ipak pa da se dogovorimo....MRZIM POVIJEST i priznajem treba mi pomoć 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 05 vel, 2007 6:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ma, naravno da ću pomoći. Zato sam se i ponudio. Dolazim u četvrtak pa ćemo se sve dogovoriti.
I nemoj mrziti povijest. Ona je okrutna ali lijepa. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 05 vel, 2007 6:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Je, je... Bitno da imaš potrebu nekome govoriti što ne valja. A ne bi pohvalio ono što valja. Ajde, napiši mi kako bi to trebalo izgledat? Odn. kako bi ja to trebao predavati?
...ajd odi još jedanput pročitati moj prošli post...
| pon 05 vel, 2007 7:11 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|