| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Zavrseno: "Babylon 5" vs. "Lost in Space"
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 svi, 2006 7:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja znam samo za film Lost in Space jel to ima kakve veze sa tom serijom?
| sri 10 svi, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
klinkni na link od serije u prvom postu pa saznaj 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 svi, 2006 10:40 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Mislim da ne moraš ni klikati. Film je ekstremno glup, a nijedna serija ovdje nije do koljena B5-ici. Tako da je moj vout ovdje vrlo jednoglasan
Riječ je o seriji koja je svojevremeno kompleksnom i vrlo razrađenom radnjom mogla priprijetiti ST-u 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| sri 10 svi, 2006 11:13 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ajd napokon nešto kaj sam i ja barem malo gledala
babylon 5 dobiva moj prvi glas u ovoj anketi 
_________________ njanjanja
|
| sri 10 svi, 2006 11:25 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Lost in Space je prvotno bila serija. To je moja mama gledala i tada je bila fora.
Jedan studio(zaboravio koji) je odbio Star Trek da radi Lost in Space.
edit: CBS je taj studio
| čet 11 svi, 2006 1:19 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Mislav je napisao/la: Lost in Space je prvotno bila serija. To je moja mama gledala i tada je bila fora. Jedan studio(zaboravio koji) je odbio Star Trek da radi Lost in Space.
Sto da kazem doli LOOOooooOOOOOUSEEEEeeeeeEEEERS!!! 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 14 svi, 2006 12:56 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Babylon 5
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 15 svi, 2006 5:30 pm |
|
 |
|