| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
7x11 - Parallels
"Parallels" (Paralele)Sezona: 7 Epizoda: 11 Datum premijere: 27.11.1993. Prikazano na HRT-u: 08.09.2008. Scenaristi Brannon Braga Redatelj: Robert Wiemer Gostujući Glumci:Wil Wheaton as Lieutenant Wesley Crusher Patti Yasutake as Nurse Alyssa Ogawa Stardate: 47391.2 (2370) Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Worf se vraća na Enterprise kao pobjednik na Bat'leth natjecanju i nalazi na zabavu iznenađenja povodom njegovog rođendana. Počinje osjećati mučninu i vrtoglavicu. Zbuni se kada se torta pretvori iz čokoladne u žutu boju, te kada se Picard pojavi od niotkuda. Worf je kasnije pozvan u Strojarnicu, gdje mu Data i Geordi pokazuju kako je Argus Mreža reprogramirana da špijunira Federaciju. Worf uoči Kardasijski brod u logovima mreže, te se priprema skenirati područje, no odjednom se vraća mučnina, nakon čega se Data i Geordi nalaze na drugoj strani sobe. Detaljnije informacije: Memory Alpha - ParallelsKompletan scenarij: Parallels
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 08 ruj, 2008 11:53 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: 7x11 - Parallels
Super epizoda. Pojavljivanje velikog broja Enterprisea je odlično urađeno. Kao i prelazak Worfa iz jednog univezuma u drugi. Ocjena 10.
| pon 08 ruj, 2008 12:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
nermin_st je napisao/la: Super epizoda. Pojavljivanje velikog broja Enterprisea je odlično urađeno. Kao i prelazak Worfa iz jednog univezuma u drugi. Ocjena 10. Slažem se, 10-tka 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 08 ruj, 2008 5:04 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
10 Odlicna epizoda , worfovo prozivljavanje drugacijih kvantnih realnosti ie odlicno odrađeno Vidjeli smo i wesleya ali i enterprise koji nije uspio pobijedit borga a na kraju nit drugi enterprise , zanimljiva mi je ta predpostavka kako se svaka mogucnost zapravo dogodi u nekom drugom svemiru i da zapravo svemir nema pvrsnosti u radnji i zbivanjima ps lol bajoranci anektirali kardasiju 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 08 ruj, 2008 5:08 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ovo je moja prva TNG epka a da nisam zaspala!!! Najbolja od 3 koje sam dosad pokušala pogledati!! Ovaj Worf je neki Romeo ( Troi, Jadzia, Ezri...)
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 09 ruj, 2008 2:50 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ova ce presisat i inner light epizodu Osim ako opet netko nesto ne sabotira 
|
| uto 09 ruj, 2008 11:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
captain je napisao/la: Ova ce presisat i inner light epizodu pa ova je i bolja od inner light; jos pogotovo kad su neke paralelne dimenzije/svemiri 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 09 ruj, 2008 11:46 am |
|
 |
|
Make it so
|
Sad je netko namjerno dao 8 da se ocijena spusti 
|
| uto 09 ruj, 2008 11:54 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
captain je napisao/la: Sad je netko namjerno dao 8 da se ocijena spusti  Da, namjerno, al ne zato dase ocjena spusti nego zato jer je epizoda relativno losa Ova epizoda me fakat razocarala. Mislim, nije bila uzasno losa, ali prije nego sam je iso gledat sam vidio da ima 7 desetki pa sam ocekivao da ce biti neka turbo super epizoda sa svemirskom anomalijom, al ustvari nije nista posebno... previse technobabblea, rjesenje je na kraju prejednostavno 8 od mene...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 09 ruj, 2008 11:56 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
za 9 . meni je Inner light malo bolja, jer ima onu neku notu koja joj daje tu mrvu vise od 'samo trek' epizode. MacGyver je napisao/la: captain je napisao/la: Sad je netko namjerno dao 8 da se ocijena spusti  Da, namjerno, al ne zato dase ocjena spusti nego zato jer je epizoda relativno losa Ova epizoda me fakat razocarala. Mislim, nije bila uzasno losa, ali prije nego sam je iso gledat sam vidio da ima 7 desetki pa sam ocekivao da ce biti neka turbo super epizoda sa svemirskom anomalijom, al ustvari nije nista posebno... previse technobabblea, rjesenje je na kraju prejednostavno 8 od mene... Pa i bila je anomalija, dapace medjusvemirska Ova je jako dobra trek epizoda, ali je istina da je malo prelako zacepljena rupa medju stvarnostima. Mogli su barem neke Enterprise pomijesati za neku buducu epizodu, Ili nekoliko ostaviti u nasoj stvarnosti. ( i nasem vremenu) 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 09 ruj, 2008 5:56 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Ezri je napisao/la: Ovo je moja prva TNG epka a da nisam zaspala!!! Pa valjda zato što je ta epizoda jako slična DS9 epizodama. Malo zapleta, malo tehnobabla, paralelni svemiri, rasplet na brzinu... (bez uvrede DS9ovcima  ) MacGyver je napisao/la: Mislim, nije bila uzasno losa, ali prije nego sam je iso gledat sam vidio da ima 7 desetki pa sam ocekivao da ce biti neka turbo super epizoda sa svemirskom anomalijom, al ustvari nije nista posebno... Slažem se da epizoda nije ništa posebno. Jest ovako malo napeta, ali nema nikakvu dubinu, ni pouku ni moralnu dilemu koju očekujem od TNG epizode.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 10 ruj, 2008 11:16 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo jedna osmica od mene. ljepa epizoda. ali ako sam Pegasusu dao devet onda ovdje ide osam 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 ruj, 2008 3:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Worf ima rupe u pamčenju... Kako je Riker bio proziran kad je na početku rekao da ne voli zabave iznenađenja, odmah sam znao da su tamo negdje... Kad je Pitao Deannu dal bi se htjela skrbiti za Alexandera, nametalo se pitanje o tadašnjim rodbinskim vezama... a kad je Deanna rekla da bi mu njezina majka postala maćeha, Worfova faca je bila urnebesna... Wesley u paralelnom svemiru... yey... Fora je bila zavrzlama s paralelnim svemirima... ...8...
| uto 16 ruj, 2008 10:25 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 6. Worf skače iz jedne u drugu paralelnu stvarnost.
|
| čet 22 lis, 2009 12:02 am |
|
 |
|