| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: FOTO SEKCIJA
mnogo lijepa slika 
| uto 01 ruj, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
@pahuljica: Super slike 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 01 ruj, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Hrčak je napisao/la: @pahuljica: Super slike  thanx 
| uto 01 ruj, 2009 11:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...isto se pridružujem pohvalama slika koje je pahuljica stavila... ...svjetiljke sz fora...
...a da budem ontopic... 
| sri 02 ruj, 2009 10:37 am |
|
 |
|
fluffy
|
thanx bobo ...maca ti je super 
| sri 02 ruj, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Stara slika ali ju jako volim ,sviđa mi se kako sam uhvatila pauka taman kad je pleo mrežu
|
| sri 09 ruj, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 09 ruj, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Evo jedna moja, nisan strucnjak ka redhair.  Zalazak sunca sa zadarske rive.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 09 ruj, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa baš je fora... ...jedino skratiš malo ove polovične ljudove sa strane i ok je... ...a pauk je jednostavno fantastičan...
| čet 10 ruj, 2009 12:19 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
|
| čet 10 ruj, 2009 12:28 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Maca je zakon.... Jako mi se sviđa...
| čet 10 ruj, 2009 12:42 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
evo dvije moje (slike, ne mačke  ):  
| sub 12 ruj, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Čarobnjak, hvala  @Mr.Good, kao što su ti i drugi rekli, slika bi bila bolja da ju skratiš za one polovično ispale ljude  @Asimov - zanomljiva mačka... je li u u stvarnosti ima različite boje očiju?  Inače mislim da bi više pasala u "Kućni ljubimci" temu, nisam siguran da li su te slike trebale ispast "umjetničke"? @Redhair - super je ispala slika pauka kako plete mrežu, probat ću i ja jadnom sličnu (bolju  ) uslikati... ako ću imati vremena, jer uskoro pauci više neće mreže pesti... Mislim da bi slika bila bolja da si ju smanjila malo gore ili dolje, jer tada ne bi bila veća od 800*600 Nego, jesi li psihološki spremna da počnem stavljati slike koje smo bobo i ja slikali na moru, misleći na tebe? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 12 ruj, 2009 6:05 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Cvicek je napisao/la: @Redhair - super je ispala slika pauka kako plete mrežu, probat ću i ja jadnom sličnu (bolju  ) uslikati... ako ću imati vremena, jer uskoro pauci više neće mreže pesti... Mislim da bi slika bila bolja da si ju smanjila malo gore ili dolje, jer tada ne bi bila veća od 800*600 Nego, jesi li psihološki spremna da počnem stavljati slike koje smo bobo i ja slikali na moru, misleći na tebe?  ne nisam spremna Zašto misliš da bi te slike imale i malo utjecaja na mene ....
|
| sub 12 ruj, 2009 6:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
It was meant to be joke... U stilu onoga šta smo tipkali da smo rekli da ćemo probati uslikati bolje slike od tvojih 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 12 ruj, 2009 6:34 pm |
|
 |
|