| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 ST knjige
Zna li netko link na kojem se mogu skinuti ST knjige u PDF ili nekom drugom formatu? Molim napišite link ili preporučite stranicu.
Peace and good life!
| uto 21 stu, 2006 8:38 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Sumnjam da toga ima. Ali ako ima linkovi su dobrodošli.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 21 stu, 2006 9:59 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Tako je. Ali sumnjam da baš ima knjiga, pogotovo enciklopedije i slično.
Bilo bi od velike koristi kad bi našli manuale, oni nisu veliki, a ima ih cijela hrpa.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 22 stu, 2006 1:31 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Evo jednog linka: http://www.well.com/~sjroby/lostbooks.html
Tvrde da imaju dosta knjiga u PDF-u, ali ja sam našao samo kratke opise kniga. Ako netko uspije skinut cijele knige nek mi javi kako i gdje je to učinio. Zasad probajte ovaj link.
Peace and good life!
| sri 22 stu, 2006 10:04 am |
|
 |
|
nikpalj
|
Pokušaj pronaći pomoću p2p programa, iako teško da ćeš pronaći baš TNG technical manual ili slično... Instaliraj si Limewire ili Shareaza ako imaš malo sporiji komp...
|
| čet 23 stu, 2006 10:47 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
nikpalj je napisao/la: Pokušaj pronaći pomoću p2p programa, iako teško da ćeš pronaći baš TNG technical manual ili slično... Instaliraj si Limewire ili Shareaza ako imaš malo sporiji komp...
Ma, ne treba mi baš Tech. manual. Bilo koja knjiga ST tematike je dovoljna.
Peace and good life!
| pet 24 stu, 2006 7:29 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
inače, mislim da u udruzi imamo velik broj knjiga na pdf-u... 
| pet 24 stu, 2006 7:51 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mislav je napisao/la: inače, mislim da u udruzi imamo velik broj knjiga na pdf-u... 
Bilo bi dobro da se to popiše i stavi informacija u "holodeck" da zainteresirani znaju. Mene više zanimaju tehničke stvari, manuali i to.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 24 stu, 2006 10:30 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
TerNek je napisao/la: Mislav je napisao/la: inače, mislim da u udruzi imamo velik broj knjiga na pdf-u...  Bilo bi dobro da se to popiše i stavi informacija u "holodeck" da zainteresirani znaju. Mene više zanimaju tehničke stvari, manuali i to.
Čekaj TerNek. Misliš da se stavi na download iz holodeka? Dobra ideja, ako isto mislimo.
Peace and good life!
| pon 27 stu, 2006 10:21 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Zapravo sam mislio na topic "USS CROATIA ARHIVA" u sekciji "HOLODECK", gdje su dečki već pisali što se sve može naći u arhivi Udruge, no ni tvoja ideja nije loša.
|
| uto 28 stu, 2006 1:07 am |
|
 |
|