| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
šel aj stend daun jelou alert?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 29 lip, 2006 1:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Evo kalibrirao sam vam senzore spustio stitove na 20% i metnuo vam externe senzore na 50% razlucivosti, nadam se da cete prezivjeti, a ja odo sad servisirati onaj komojuter kod cure.
SHODOWMASTER OUT.
| čet 29 lip, 2006 1:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja cu ostati cijelu nocnu sjenu skenirati taj neki objekt.
mozda je povezan sa nestankom posade i njihovom mislijom.
|
| čet 29 lip, 2006 1:10 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
* * * Beeep. Beep. * * *
Kompjuter kakav je ovo zvuk?
- To je standardni znak za početak nočnog ciklusa i odlaska broda u totalno automatski mode. Do 06.00 niti jedna komanda neće biti moguća od strane posade, uključujući i Kapetanov dnevnik. Laku noć. (izrecitira kompjuter i ugasi glavnu rasvjetu na mostu)
Ens. Ant, izgleda da moramo prisilno na odmor. Nikad neću shvatiti tu podjelu smjena kod ljudi.
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| čet 29 lip, 2006 1:12 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
laku noc.
(dignem se i odem u turbolift, pa u svoju kabinu [nepitajte me kako sam znao koja je moja kabina])
(ubzo zaspim i sanjam kako dolazim gol na most, a na mostu katica, čaki i ekipa, izgleda da nisam dovoljno meditirao danas)
|
| čet 29 lip, 2006 1:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Teleportiram se na most
(gledam oko sebe. nigdje nikog) ...konzole rade... namještene su na autopilota...
...odlazim s mosta, i šećem brodom... nigdje nikoga... ...na zidu pogledam šemu broda i zaputim se prema sobama za posadu... ...dolazim do jedne, otvaram vrata... soba - osnovni namještaj... stavim ono malo stvari što sam ponio na krevet i počinjem se raspakiravati...
...uključi se Red Alert... ostavljam stvari i krenem pram mostu da vidim u čem je problem... ...dolazim na most... nema nikog, sjedam za taktičku konzolu i pokušavam otkriti problam...
| pet 30 lip, 2006 11:38 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
|
| pet 30 lip, 2006 11:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
(ja se budim iz dvodnevne "meditacije" i odlazim na most)
obracam se dvojici ljudi koje zateknem na mostu:"Mozete li se molim vas identificirati?"
|
| sub 01 srp, 2006 12:03 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
@Nightshot. JA nisam bobo, ja sam T'Bor, i sasvim mi je dobro, molim vas nemojte postavljati nelogična pitanja.
...ja sam T'Bor! ...poslao me vulkanski konzolcij da se pridružim ovom brodu, i svojim znanjem i sposobnostima pridonesem kolektivu...
...Ja sam stručnjak za egzobiologiju, radio sam kao savjetnik na vulkanskom brodu... a i obučen sam za taktičkog časnika.
Gdje je ostala posada?
| sub 01 srp, 2006 12:11 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
[OK, sorry, jos se ufuravam]
Ja sam Nightshoot, pozvan sam na ovaj brod, dolazim sa USS SARAJEVO...
Mozete li se vi identificirati
|
| sub 01 srp, 2006 1:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Upravo jesam, u tebi baš nema logike?? ...koje su tvoje specifikacije?
(Ant i S su ti se gore predstavili )
| sub 01 srp, 2006 1:42 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
To je bilo upuceno Ant...buduci da sam ja tek sada dosao, naznam jos tko je tko, man
|
| sub 01 srp, 2006 11:28 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
(trebaš pisati malo više detalja, tak danebi bilo zabune ok??)
Ispričavam se, ali "ste" se u ljudskom jeziku odnosi na množinu. zar ne? ...budite precizniji drugi puta...
| sub 01 srp, 2006 11:39 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
== Starbase 47, ventilacijsko okno 456-a ==
Stojim na rubu okna i drzim za clanke nogu Ferengija koji se pokusava iskoprcati.
-Priznaj djubre! Gdje je oprema iz oruzarnice?
-Kakva oprema? Kakva oruzarnica? Ne znam o cemu govoris!
-Jel ti to mene pokusavas preveslati? Skenovi pokazuju energetski signal ferengijskog podrijetla koji je najvjerojatnije teleporterska zraka! Samo zato sto sam zelen ne znaci da sam glup!
-Ne znam nista o tome!
-A je li? Dobro onda mi nisi potreban...bas me svrbe prsti...
-Hej ne mozes to uciniti! Sad radis za federaciju!
-Jos se nisam javio za duznost. Nego jel ti znas koliko je ovo okno duboko? Ako sam dobro proucio specifikacije, ima baremn 47 katova...
-Dobro! Dobro! Daj mi 12 sati i dobit ces stvari nazad.
Podignem ferengija, spustim ga na tlo i potapsem po ramenu.
-Eto, zar je to bilo toliko tesko?
== par sati poslije, promenada ==
Lezerno sjedim u nekom kaficu i kroz jedan od otvora gledam u veliki centralni hangar stanice gdje se nalazi brod na kojem cu provesti iducu godinu dana. U sebi jos jednom opsujem losu srecu sto sam se zavrsio u programu izmjene casnika izmjedju Federacije i Interstellar Consortiuma, megakorporacije/vlade jednog neutralnog planeta. Namucio sam se kao stoka da me prime u konzorcij, i nisam ni dvije godine u njihovoj sluzbi a vec me prebace na drugi polozaj. I jos k tome na Federacijski brod. Ali bolje i to nego nazad na Orion radit ko lokalni razbijac za mafiju.
Popijem cugu, podignem svojih 210 centi i 140 kila zive vage, i zaputim se prema hangaru. Vrijeme ja da upoznam papke sa kojima cu morati zivjeti iducih godinu dana.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 01 srp, 2006 10:15 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Itko ziv ovdje?
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pon 10 srp, 2006 6:31 pm |
|
 |
|