| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Treći rođendan foruma - 17.4. u 20h u Medvedgradu, Adžijina
Forum nam danas slavi 3 godine postojanja Prije točno 3 godine je Shdowmaster pokrenuo prvu verziju ovog foruma Čestitke svima koji su omogućili da se forum pokrene i postane jedan od istaknutijih foruma u HR SF fandomu EDIT (just in case) : Organizirati ćemo proslavu u pivnici Medvedgrad u Adžijinoj, 17.4. od 20:00 sati... Za više informacija i mapu kako doći do tamo pogledajte nekoliko postova ispod Shadowmasterov post Bilo bi fora da se pojave i forumaši koji nisu članovi udruge  EDIT:
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 05 tra, 2009 12:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Treći rođendan foruma
| ned 05 tra, 2009 12:29 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bravo za forum 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 05 tra, 2009 12:33 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 05 tra, 2009 12:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| ned 05 tra, 2009 12:47 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| ned 05 tra, 2009 3:12 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
| ned 05 tra, 2009 9:07 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Još jednom čestitke @shadowmaster (ča god to značilo) na trudu i zalaganju uloženom u ovu "oglasnu ploču". Dobro, napredovala je i "multimedijalizirana" sličicama i jutube-ima. Još kad bi se malo sadržaj topica prilagodio temi boarda zaista bi bia ono ča si napisa u uvodu. Pozdrav Uradi sam 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 05 tra, 2009 10:38 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...čestikte forumu na 3. rođendanu... ...zanimljve ljude upoznao sam preko njega... ...udruga me dobila kao člana radi njega... ...posjetio neka nova mjesta i događanja radi njega...
...uglavnom utjecao je na mene i više nego što sam mogao zamisliti...
...dakle, ispunio je svoju svrhu...
...i to nije kraj... ...putovanje se nastavlja... 
| ned 05 tra, 2009 11:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dakle slavlje ce biti U PETAK 17.04.2009. u 20:00 u pivnici Medvedgrad u Adžijinoj (Božidara Adžije 16) Ako nekoga zanima nešto detaljnjije o pivnici može vidjeti na ovoj adresi: http://www.pivnica-medvedgrad.hr/Da nebi netko fulao i došao u staru pivnicu, gdje ja osobno nevolim ić jer nema besplatnog parkinga evo vam još i mapa da znate nac parking: http://www.zagrebinfo.net/zagreb/nocni_zivot/pivnice/pivnica_medvedgrad_bozidara_adzije_16
| ned 05 tra, 2009 12:25 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa ja nisam toliko dugo ovdje na forumu ali mogu vidjeti da vam svima mnogo znači... i da je simbol upoznavanja ljudi koje inače nebi upoznali, i držanja istih tih ljudi na okupu, a ta je osobina koju rijetko koji forum ima i uspije postići... i zato cijenim ovaj forum, i želim mu još godine i godine uspješnog poslovanja... 
| ned 05 tra, 2009 1:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja definitivno ne dolazim na proslavu... ...19.04 imam državno prvenstvo na Bundeku...
...očekujem vas tamo...
| ned 05 tra, 2009 3:32 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja idem sto posto na proslavu (ipak sam jedan od učestalijih članova udruge i foruma ).
JOŠ JEDNOM SRETAN ROĐENDAN FORUMU I NEKA ŽIVI VJEČNO!!!!!!!
Za sve forumaše i članove udruge!!!

_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 05 tra, 2009 4:43 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| ned 05 tra, 2009 4:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Eh ja mislio da je to u Savskoj dobro da sam pogledao kartu Nisam siguran da cu doc... Mr.bobo je napisao/la: ...19.04 imam državno prvenstvo na Bundeku...
...očekujem vas tamo... to je prije projekcije Nemesisa u Španskom...to bi vec mogli doc 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 11 tra, 2009 9:52 pm |
|
 |
|