| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Svecana pretpremijera
Ovako,postoji mogucnost da dobijemo 10 ak karata za svecanu pretpremijer,koja je 5.5. jedini uvijet je da dodemo u uniformama. Ja sam vec obavijestila anta o tome u poruci na facebooku,no ocito on ne reagira pa evo... Ubiti nek pretsjednistvo se cuje s Nazom,on to sve dogovara...pa eto,trebamo sam cekati kazem...sanse su fifti fifti..
eto/...
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 30 tra, 2009 10:48 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Svecana pretpremijera
...uuuuuuuu to bi bilo fora...
...mogu li ja odabrati tih 10 sretnika... ha, ha... ??
| čet 30 tra, 2009 10:54 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
he he....zelim znat kolko da karata trazimo ak bude sta
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 30 tra, 2009 11:02 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Joj, kakva sad predpremijera. I još puštaju samo 10 ljudi, nije fer da deset ljudi ide prije, a ostali tek dva dana kasnije. 
| čet 30 tra, 2009 12:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Opca pomutrnja... ako ljudi koji su kupili karte za ovo cuju budu vas sa toljagama po glavi iza ulice... 
| čet 30 tra, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa koliko sam ja shvatio, predpremijera bi trebala biti free... ...samo bi se tao pojavili u uniformama... ...i za dva dana opet s ekipom...
...ili sam nešto krivo pokopčao...
| čet 30 tra, 2009 1:04 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A može doći do sukoba, tko ide na tu predpremijeru i eto ti frke.
| čet 30 tra, 2009 1:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
pitanjce... kad je premijera i di? i... kome uopce misle djelit ostale karte? vrdoljaku?
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| čet 30 tra, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
BrickTop je napisao/la: A može doći do sukoba, tko ide na tu predpremijeru i eto ti frke. ...ja sam rekao da to odlučujem... ...to će biti najpoštenije , jer ja ne idem... ...a znam tko kakve uniforme ima, pa...
| čet 30 tra, 2009 2:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Uf... fakat komplicirano,.... naravno da bi večina išla na pretpremijeru,.... ali onda to baca sjenu na kasniju premijeru... i našu ekipu koja će ispuniti cijelu dvoranu koji dan poslije... ehhhh Mislim, išao bi ja i 5.5. i 7.5. gledati film 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 30 tra, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Meni sve svejedno, ak nejdem dobro, ak idem još bolje samo ću biti ćini mi se poslovno spriječen 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 02 svi, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ljudi su već odabrani... igrali smo igru ko će se potpredsjedniku dublje u stražnjicu zavuć
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 02 svi, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ni ja nisam siguran hoću li ići na pretpremijeru. Ne bih mogao šutiti sa spoilerima o filmu još ta 2 dana do premijere 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 03 svi, 2009 12:55 am |
|
 |
|
So Say We All
|
I jel se zna tko sve sutra ide?
| pon 04 svi, 2009 11:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja neću ići, radi više razloga. Inače, Nije se popunilo onih 10 karata koliko ja znam, tak da ak nisi rezervirao do sada mislim da se još možeš javiti Antu.... samo trebaš doći u uniformi na pretpremijeru.
|
| pon 04 svi, 2009 11:21 pm |
|
 |
|