|
Sada je: pet 04 lis, 2024 11:41 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Autor/ica |
Poruka |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Forumski biljar
Petkom jako često nekolicina nas forumaša ide na biljar u Kutiju šibica, pa ako nam se još netko želi pridružiti - samo naprijed Nalazimo se danas (petak) negdje poslije 21h Raspoložive igre: Biljar, pikado, stolni nogomet i airhockey (valjda se to tak zove)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pet 27 vel, 2009 4:21 am |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Re: Forumski biljar
Zaboravio si na udružni trač-affterparty od 01:00...
pet 27 vel, 2009 1:24 pm |
|
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: airhockey (valjda se to tak zove) A ima i to, nisam znao... Igrao to na moru, pa ono, nije loše.
pet 27 vel, 2009 2:16 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
hmm ... gdje je Kutija Šibica?
pet 27 vel, 2009 2:42 pm |
|
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
-fallen-one- je napisao/la: hmm ... gdje je Kutija Šibica? Na kioscima tiska i slobodne dalmacije... http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id=54 ... =&solo=499
pet 27 vel, 2009 3:28 pm |
|
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
-fallen-one- je napisao/la: hmm ... gdje je Kutija Šibica? Na Remizi. Ak bi dosla posalji pm pa se najdemo na stanici i mi te il udruzna sluskinja *Ant* odvedemo do tamo... Etooo
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
pet 27 vel, 2009 3:52 pm |
|
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
karta nije bas nesto... dođite do stanice selske i zovite... inače to vam je odmah iza onog velikog nebodera preko puta te stanice... u neboderu je dolje u prizemlju onaj plesni studijo nicolas ksenija nesto.... e sad kad dođete iza toga nebodera.... imate stepenice prema gore ne prema dolje.... i ulaz....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
pet 27 vel, 2009 5:16 pm |
|
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ted;DeA je napisao/la: udruzna sluskinja *Ant* uvijek na usluzi
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
pet 27 vel, 2009 5:47 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Na karti bi oznaka trebala biti malo sjevernije, uz Ozaljsku....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pet 27 vel, 2009 6:44 pm |
|
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Da mozes besplatno gledati novu vrstu Antolimus se nekak zove kako pokusava evoluirat al zapravo sve brze propada
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
ned 01 ožu, 2009 1:43 am |
|
|
anarho trekkie
|
Večeras opet biljar (pikado, stolni, airhockey...) petkom, forumaši welcomed! Prošli put me je Ternek (meni) neočekivano pobjedio, mislim da je bilo 3:2 ili 4:2 ..... nadam se da je danas dan za revanš
|
pet 06 ožu, 2009 3:23 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Zovite nas na udružni mobitel ak nas nemrete naci ili nas ne možete prepoznati tamo...
pet 06 ožu, 2009 3:25 pm |
|
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: Večeras opet biljar (pikado, stolni, airhockey...) petkom, forumaši welcomed! Prošli put me je Ternek (meni) neočekivano pobjedio, mislim da je bilo 3:2 ili 4:2 ..... nadam se da je danas dan za revanš Ak ti prošli put nije bilo dovoljno biljarskog poraza, možemo danas bacit pikado da te totalno porazim.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
pet 06 ožu, 2009 4:50 pm |
|
|
anarho trekkie
|
Ili možemo odigrati stolni nogomet..... već nekoliko puta sam predložio, svaki put si odbio
|
pet 06 ožu, 2009 4:53 pm |
|
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: Ili možemo odigrati stolni nogomet..... već nekoliko puta sam predložio, svaki put si odbio Rekao sam da se ne zanimam s tim bedastoćama. Ja sam fan pravog nogometa.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
pet 06 ožu, 2009 5:01 pm |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|