|
Sada je: sub 22 kol, 2026 5:37 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Pitam admina- smajlici
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 04 tra, 2008 2:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dodao sam jos 3 smajlica:  -> ne znam zasto, ali jako mi se dopada.... morat cete mi dati dobre razloge zasto da ga maknem   -> Rolling on the floor laughing (Ternekov prijedlog)  -> Totalno tuzan smajlic... nadam se da ga nitko dugo nece trebati upotrijebiti  (Captainov prijedlog)  -> @Chaky jel ti se mozda svidja ovaj beljeci smajlic? Ove smajlice cu ukloniti ako mi iducih tjedan-dva dana nitko ne da dobar razlog zasto da to ne napravim:  Ovaj mi ide na zivce ne toliko jer se rijetko koristi, nego jer koristi previse mjesta, i kad se koristi u postu napravi ogromnu rupu, kao sto mozete vidjeti u ovom postu. Ovi su mi jednostavno bezveze i ne koriste se skoro nikad:  -> slusam prijedloge za bolji "angel" smajli... ovaj mi je nekako bezveze... slazete se? ....I dalje slusam prijedloge za nove smajlice, vollio bih dok ih se predlaze da se napise za koje emocije/prilike bi smajlic koji se predlaze bio prigodan...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 14 tra, 2008 2:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Cvicek je napisao/la:  -> @Chaky jel ti se mozda svidja ovaj beljeci smajlic? nije to jos to... ali je najbolji za sada
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 14 tra, 2008 8:10 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 a ovaj beljeci ?
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 14 tra, 2008 8:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Chaky je napisao/la: Cvicek je napisao/la:  -> @Chaky jel ti se mozda svidja ovaj beljeci smajlic? nije to jos to... ali je najbolji za sada Odlicno.. znaci na dobro sam tragu.... (nije lako zadovoljiti Chakyja  ) captain je napisao/la:  a ovaj beljeci ? Taj sam mu vec predlozio... citajte topic malo pazljivije, kapetane (E da, taj veliki beljeci mi skoro ima seksualne konotacije )
|
| pon 14 tra, 2008 8:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Još jedan za pijance. 
| pon 14 tra, 2008 8:33 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
skoro? 
_________________ njanjanja
|
| pon 14 tra, 2008 8:34 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Moram naci neki super beljeci smajli 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 14 tra, 2008 8:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Jel se ovaj Brickov jos nekome svidja?  Takodjer, ja bi dodao i ovaj, nekak mi je simpa:  , kaj mislite? Lil'Mee je napisao/la: skoro?  Sta skoro? captain je napisao/la: Moram naci neki super beljeci smajli  Otvaram natjecaj pod nazivom "Nadjite beljeci smajlic koji ce zadovoljiti Chakyjeve visoke kriterije" Do sada mu se nisu svidjeli ovi: 
|
| uto 15 tra, 2008 1:26 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Cvicek je napisao/la: Lil'Mee je napisao/la: skoro?  Sta skoro? to znači da meni onaj smajlić ima ne skoro nego skroz seksualne konotacije  al ubacio se bricktop pa nije ispalo shvatljivo 
_________________ njanjanja
|
| uto 15 tra, 2008 9:29 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Lil'Mee je napisao/la: to znači da meni onaj smajlić ima ne skoro nego skroz seksualne konotacije Great minds think alike @Chaky... a ovaj --->  <--- Osobno mi je taj za sada najbolji 'standardni' beljeci smajlic.... razmisljam da ga predlozim kao zamjenu za postojeci (  ) (i ne bi vjerovali, nasao sam ga na nosf forumu...)
|
| pon 05 svi, 2008 1:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
e to je vec bolje... tu se kuzi beljenje
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 05 svi, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@Ostali: jeste li za da zamjenim standardni (  ) beljeci sa tim (  ), jasnije beljecim smajlicem? A mozda bih trebao samo zamjeniti, i onda cekati da vidim hoce li se itko buniti...
|
| pon 05 svi, 2008 3:20 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja predlazem da umjesto smajlica za beljenje od sada svi koji pozele izraziti tu emociju naprosto napisu BELJna taj nacin bi bilo jasno, razgovjetno, bez mogucnosti zabune ili pogresne interpretacije (koja se moze izvuci iz smajlica kojem nesto viri iz usta...) ... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 05 svi, 2008 4:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Eto... promjenio sam smajlic... Bas me zanima da li ce se itko buniti (osim novog forumskog Buce  )
|
| pon 05 svi, 2008 5:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|