|
Sada je: pon 24 kol, 2026 1:46 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Pitaj osoblje
Za osobne kutke nisam znao. Za ovo sam naslutio da se radi o lijenosti. Ono, kopam po rubu znanosti i ne mogu je nać. Pregledavam svoje teme, nađem je u Zoffu. Prekopam 'Moderirano je' i nitko nije rekao da je otišla tema tamo. Oh well.
|
| čet 03 lip, 2010 9:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zašto "obični" forumaši ne mogu davati amandmane na pravila foruma? Smatram da bi trebali. Jedva čekam slijedeći sastanak Izvršnog udruge, na koji nikad nisam pozvan, jer kao nisam zapisničar...  ili novu skupštinu pa da kažem koju. Jer zaista je ovo ponašanje forumskog osoblja prevršilo svaku mjeru. Ponašaju se kao da je forum njihov. Dosta je meni da se ni jedan moj prijedlog ne uvažava. Cviček je odbio svaki moj prijedlog što se tiče foruma, a Predsjedništvo svaki moj prijedlog vezan uz udrugu. Ispada da sam nekoristan i da nemam prave prijedloge što nije istina. Zašto da samo neki, odabrani, a to je adminsko vijeće, imaju pravo mijenjati pravila foruma. No, da sam znao da će ovako biti na forumu nikad ne bi glasovao za pravila foruma. Pravila su tako nedemokratski i vrlo nekolegijalno sročena da nemam riječi. A onda se neki koji imaju "moć" na ovom forumu (admini, modovi i GM-ovi) ponašaju bahato. E, neće moći... mora doći do promjene pravila foruma (u koju naravno bi ušle i dodatna pravila kutaka). I to je glupost da se ne smiju otvarati političke teme. Kao politika ne postoji u ST-u?? Kakve veze ima raspravljalo se o politci, sportu, seksu, religiji ili bilo čemu drugom?!? Pa tu smo da raspravljamo o čemu god. Dokle god to ne prelazi granice ukusa i dok se god ne vrijeđa. Ali neki forumaši nemaju argumenata pa onda vrijeđaju ili se prave neki "posebnici". Gospodo admini, modovi, ne valja vam posao. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 14 lip, 2010 6:13 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: I to je glupost da se ne smiju otvarati političke teme. U ovako izrazito polariziranoj državi kao što je ova naša, to je sve samo ne glupost. Onaj trenutak kada se ukine zabrana političkih tema, biti će trenutak mog odlaska s foruma (koji će bit vrlo teatralan jer ću vas u tom slučaju sve kolektivno poslat u tri pi*** materine i pokupit se ća) Foruma s politikom ima na pretek (index.hr, forum.hr itd.), pa ako ti se politizira, samo izvoli. Usput budi rečeno, tko ti je dao ideju da su pravila tvog kutka iznad forumskih?
|
| pon 14 lip, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_Oz je napisao/la: U ovako izrazito polariziranoj državi kao što je ova naša, to je sve samo ne glupost. Vodiš se istom svojom politikom kao i kod ravnopravnosti spolova. Gdje piše (Ustav, zakon itd.) da je zabranjeno raspravljati o politici? Nigdje, samo u nekim blesavim pravilima našem foruma. _Oz je napisao/la: Usput budi rečeno, tko ti je dao ideju da su pravila tvog kutka iznad forumskih? Nisu iznad forumskih ali imaju, ili bi barem trebala imati, veliku dozu slobode koju određuje vlasnik kutka. Zato su "osobni kutci". A ja ću se izborit da pravila kutakaa bude većinom izuzeta od pravila foruma jer kutak je forum u forumu. A svaki forum ima svoja pravila.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 14 lip, 2010 6:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ali rasprave o politici su taaaako dosadne i vode samo u svađu, te na kraju krajeva će prije ili kasnije doći do prepucavanje o ustašama i partizanima. Bolje nam je bez toga.
|
| pon 14 lip, 2010 7:11 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Miki je napisao/la: Ali rasprave o politici su taaaako dosadne Nekome nisu. Ne mora politika bit dosadna. I politika nije samo politika. Politika je sve ono, sav način komunikacije. Ljudi se neinformirani (da ne kažem neku drugačije riječ da se ljudi ne uvrijede) pa ne znaju što je točno politika. Miki je napisao/la: ... i vode samo u svađu, te na kraju krajeva će prije ili kasnije doći do prepucavanje o ustašama i partizanima. Bolje nam je bez toga. Ne mora nužno bit svađa. Takav je glupi mentalitet da ljudi samo znaju raspravljat o ustašama i partizanima. Kao da je Drugi svjetski rat jedina povijest što se ikad dogodila. 
|
| pon 14 lip, 2010 9:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kao što ti je rečeno... index.hr i forum hr....su ti forumi di nemaš ogrničenja oko sasprava o čem ti drago bilo...
...forumsko osoblje se davno izjasnilo oko toga... ...pa nas eto prestani gnjaviti s tim više... ...jer je ta priča odavno završena... 
| pon 14 lip, 2010 9:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: ...kao što ti je rečeno... index.hr i forum hr....su ti forumi di nemaš ogrničenja oko sasprava o čem ti drago bilo... Mene to ne zanima. Ja želim da se može i tu raspravljat. Mr.bobo je napisao/la: ...forumsko osoblje se davno izjasnilo oko toga... ...pa nas eto prestani gnjaviti s tim više... ...jer je ta priča odavno završena...  Nek se izjasnilo ali ostali forumaši nisu. I neću vas prestat gnjavit s tim više. Raščistit ćemo to na jednom od sastanaka ili na jednoj od skupština, ali smatram da neće doći baš do skupštine ovi problemi s forumom. Priča nije završena, završena je kad je završena! A ja ne vidim završetak priče. Barem dok se to ne riješi kak se spada.
|
| pon 14 lip, 2010 9:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...na ovom forumu se neće raspravljati o politici...
...resi što ti iz ove rečenice nije jasno, pa možemo i detaljnije analizirati...
...forumsko osoblje predstavlja sve forumaše i radi u njihovom interesu... prihvača ili odbacuje prijedloge... ...politika na forumu je odbačena... 
...Zvonko je već prije htio politizirati malo... zašto mu nisi dao potporu... ?
...nemaš ti šta raspravljati na skupštini udruge o tome kako forum funkcionira... ako imaš neki problem s forumom, riješi to na forumu... ...rekao si di je problem... ...mo smo rekli primljeno na znanje...ali neće ići...
...i nema se tu kaj riješavati kad je riješeno...
...ali neee... zašto bi bilo jednostavno kad može komplicirano...
| pon 14 lip, 2010 9:33 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: Ja želim da se može i tu raspravljat. Ja želim osvojit Super Bingo... 
|
| pon 14 lip, 2010 11:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Cviček je odbio svaki moj prijedlog što se tiče foruma, a Predsjedništvo svaki moj prijedlog vezan uz udrugu. Ispada da sam nekoristan i da nemam prave prijedloge što nije istina. Baš se i ne sjećam da si imao nekih konstruktivnih prijedloga ( ovo ne računam pod konkretan prijedlog) Ako imaš pritužbi, iznesi konkretne argumente, umjesto da ponavljaš u nedogled fraze kako "admini i moderatori nisu pravedni jer nisu pravedni". Ja kad vidim da mi se nešto ne sviđa, napišem konkretne primjere što ne valja, po potrebi dodam i linkove / quoteove i poduprem svoje tvrdnje argumentima i prijedlozima kako popraviti stanje. A što se politike tiče, takve teme su zabranjene nakon opsežnih rasprava o tome. Politika se smije spominjati ukoliko ima direktne veze sa Trek / SF raspravom. Ako želiš, za sljedeću skupštinu predloži da točka dnevnog reda bude i recimo izglasavanje da li će na forumu biti dozvoljena politika. Ti ćeš reći svoje, ja ili neki drugi predstavnik foruma će također reći svoje mišljenje, i ako bilo tko drugi želi isto će moći komentirati, i na kraju će skupština glasovanjem odlučiti. Ali kako mi se čini, to se neće dogoditi, ni u udruzi ni na skupštini. U ovih 3-4 puta što si u zadnjih godinu dana bio u udruzi, mogao si pokrenuti raspravu o tome. Nitko te u tome nije sprečavao. A najavljivao si to više puta do sada. Isto je bilo i na zadnjoj skupštini, kad smo te podsjetili za to, no na kraju nisi htio ni zucnuti _Oz je napisao/la: Usput budi rečeno, tko ti je dao ideju da su pravila tvog kutka iznad forumskih? Buco! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 15 lip, 2010 2:19 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
A di je buco nema ga dugo?
|
| uto 15 lip, 2010 9:15 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: ...na ovom forumu se neće raspravljati o politici... To ćemo još vidjet. Mr.bobo je napisao/la: ...forumsko osoblje predstavlja sve forumaše i radi u njihovom interesu... prihvača ili odbacuje prijedloge... Mene nitko ne predstavlja. Ja sebe sam zastupam. Neće netko određivat što ću i kako ja radit. Mr.bobo je napisao/la: ...nemaš ti šta raspravljati na skupštini udruge o tome kako forum funkcionira... Ma nemoj, ti ćeš mi možda zabranit?!! Radit ću ono što smatram najboljim. Mr.bobo je napisao/la: ...ako imaš neki problem s forumom, riješi to na forumu... Pokušavam ali ne ide. Ne slušate me, nimalo. Što god ja rekao to je u startu odbačeno bez daljnje analize. A šta sam ja neki kreten da se mene na taj način šikanira i ne dozvoljava mi se da se nešto napravi. Mr.bobo je napisao/la: ...rekao si di je problem... ...mo smo rekli primljeno na znanje...ali neće ići... ...i nema se tu kaj riješavati kad je riješeno... Evo, upravo ovo što si napisao. E, u tome je problem. Primili smo na znanje ali to je riješeno i to je gotova stvar. E, nije gotova! Bit će gotova kad se detaljno to raspravi. Mr.bobo je napisao/la: ...ali neee... zašto bi bilo jednostavno kad može komplicirano... Upravo tako.  Cvicek je napisao/la: Baš se i ne sjećam da si imao nekih konstruktivnih prijedloga ( ovo ne računam pod konkretan prijedlog) Ma naravno, Cviček, ova Udruga ne sluša svoje forumaše i članove. Čemu, kad ima ljudi koji odlučuju umjesto drugih. Zato nam je takvo stanje i u državi. Ali mi nismo naša država i u našoj Udruzi svi odlučuju tj. odlučuje se demokratskom većinom, a oko nekih jako važnih stvari bi trebalo odlučivat natpolovično. Cvicek je napisao/la: Ako imaš pritužbi, iznesi konkretne argumente, umjesto da ponavljaš u nedogled fraze kako "admini i moderatori nisu pravedni jer nisu pravedni". Ja kad vidim da mi se nešto ne sviđa, napišem konkretne primjere što ne valja, po potrebi dodam i linkove / quoteove i poduprem svoje tvrdnje argumentima i prijedlozima kako popraviti stanje.) To sve i radi samo se mene ne čuje. Zato jer to trebi tako odgovara, i tebi i Bobi, Ozu i takvima. Cvicek je napisao/la: A što se politike tiče, takve teme su zabranjene nakon opsežnih rasprava o tome. Kakvih opsežnih rasprava? Ja nisam sudjelovao u njima. Znači, nisu bile toliko opsežne kao što navodiš. Cvicek je napisao/la: Ako želiš, za sljedeću skupštinu predloži da točka dnevnog reda bude i recimo izglasavanje da li će na forumu biti dozvoljena politika. Ti ćeš reći svoje, ja ili neki drugi predstavnik foruma će također reći svoje mišljenje, i ako bilo tko drugi želi isto će moći komentirati, i na kraju će skupština glasovanjem odlučiti. Ne da želim nego moram zbog dugotrajnog šikaniranja i oglušivanja na moje molbe, zahtjeve i sl. Cvicek je napisao/la: Ali kako mi se čini, to se neće dogoditi, ni u udruzi ni na skupštini. Krivo ti se čini. Cvicek je napisao/la: U ovih 3-4 puta što si u zadnjih godinu dana bio u udruzi, mogao si pokrenuti raspravu o tome. Ja ću dolazit u udrugu kad ja hoću i koliko hoću jer je to moje slobodno vrijeme. Nisam se učlanio radi toga da sam obavezan dolazit stalno. Ko voli nek izvoli. Cvicek je napisao/la: Isto je bilo i na zadnjoj skupštini, kad smo te podsjetili za to, no na kraju nisi htio ni zucnuti To je bilo drugo. Oko Bobe se ne vrijedi raspravljat. On je jedan neobjektivan moderator i tu se ne može i neće ništa promijenit. A rasprava o pravilima foruma je legitimna i legalna tj. rasprava o tome da se pravila izmjene. Jer ih je frenky pisao, a njega nema ni na božjem pismu. Prema tome, Cviček, nisi mi uopće odg. na moje glavno pitanje: Zašto "obični" forumaši ne mogu davati amandmane na pravila foruma? Tj. zašto ne mogu sudjelovati u izmjeni istih?
|
| uto 15 lip, 2010 11:22 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Može li se topic Zašto mrzim _Oza maknut iz mog kutka? Hvala.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 15 lip, 2010 11:44 am |
|
 |
|
bubica
|
Hrčak je napisao/la: Može li se topic Zašto mrzim _Oza maknut iz mog kutka? Hvala. Topic izbrisan iz baze. Meh, ionako su svi postovi bili spam... 
|
| uto 15 lip, 2010 11:52 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|