|
Sada je: ned 16 kol, 2026 6:58 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Komentari forumskih statistika
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Komentari forumskih statistika
Doista sam impresioniran ovim postignućem, ponovno sam najbolji, stvarno sam se potrudio i želim zahvaliti svima koji su me podupirali, svi u studiju i režiji, gospi međugorskoj i Jose Manuelu Barrosou. HVALA HVALA HVALABtw. Sorron je u top 5. Good show. This young padawan has potential.
|
| pet 01 srp, 2011 7:34 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Ali ja stvaaaarno nisam spamer Ja samo drustvene igre i zabavu 
| pet 01 srp, 2011 7:38 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
miki ima da častiš 
| pet 01 srp, 2011 10:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Evo i statistika za 7. mjesec. viewtopic.php?p=272419#p272419Nema nekih novosti osim da sam ovaj puta objavio na vrijeme, i da sam malo promjenio vizualni izgled. Nebitno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 kol, 2011 12:19 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Number One Again! 
| pon 01 kol, 2011 3:38 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pih za moje drugo mjesto. Al sviđa mi se što je top lista ograničena samo na 47 sati, neizvjesnije je.
|
| pon 01 kol, 2011 4:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni nekako dođe kao "tko je bio aktivan u zadnje vrijeme" pa nije toliko top lista koliko lista aktivnih... Staviti da se prikaže 5 ili 10 ili koliko već usera, pitanje je sad 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 kol, 2011 4:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pa 5. Toliku listu isfuraš na kraju mjeseca, pa nek tak bude svaki dan.
|
| pon 01 kol, 2011 4:46 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Staviti da se prikaže 5 ili 10 ili koliko već usera, pitanje je sad  Mislila sam da su useri - oni koji se useru... 
| uto 02 kol, 2011 12:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Eto i statsa za 8. mj. viewtopic.php?p=275159#p275159S obzirom na ono jučer, sve si razmišljam da ubuduće možda ne brojim top spamere 
|
| čet 01 ruj, 2011 7:19 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
haha, uzalud Mikiju izvlačenje starih tema... 
| čet 01 ruj, 2011 9:56 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: haha, uzalud Mikiju izvlačenje starih tema... Heh da..., al ja bi bio drugi da Miki nije tolko uberspamao Al ok, i treće mjesto je zadovoljavajuće
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 01 ruj, 2011 10:50 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
1. Spet (391) 2. Miki (357)  Kriv je OZ. Btw. Cviček, u početku statistika si navodio i veličinu forumske baze. Zašto si prestao to navoditi, koliko je sada velika, kako se to puni, i da li postoji neka veličina kada će postati kritično?
|
| sri 14 ruj, 2011 11:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Miki je napisao/la: Btw. Cviček, u početku statistika si navodio i veličinu forumske baze.
Zašto si prestao to navoditi, koliko je sada velika, kako se to puni, i da li postoji neka veličina kada će postati kritično? Nekada (od kada je recimo ova temaje oko toga bilo frkovito radi webspacea, no odonda nam je Avalon još 2 puta povećao limit, i sada gotovo da i nema problema. Baza je sada na 360mb, s time da kada bi bilo frka, ako se isključi mogućnost pretraživanja i pobrišu indexi od istih, može se smanjiti za cca 2.5 puta, a ta razlika je i jedan od razloga zašto sam maknuo, no glavni je da nemam pojma kome bi to išta značilo da zna, jer meni znaći tek tu i tamo kad se približimo limitu pa onda povećam. Uglavnom, za sada oko toga frke nema, a kada bi izgubili sponzora (makar ne vjerujem u to, do sada se Avalon pokazao super!) jednostavno bi prebacili web negdje drugdje (recimo ako bi bilo kritično ja u cca 24h sve sredim recimo na svojem hostingu, a ako bi udruga propala (i/ili bi izgubili .hr domenu), .com varijanta je osigurana Uglavnom, nije ni malo kritično i u ovim uvijetima možemo natovariti još 200k postova prije nego se trebamo početi brinuti 
|
| čet 15 ruj, 2011 12:00 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Avalon. Vidio sam reklamu za njih u prijenosima Formule 1. Nisam znao da je to takav ajmo reći unosan biznis. 200000 postova? Is that a challenge? 
|
| čet 15 ruj, 2011 4:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|