| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Komentari forumskih statistika
Blah, znači ipak ništa... no dobro, više sreće drugi puta.  Al ono, prvi puta sam top spemer ako se ne varam... pa... jej. 

|
| pon 01 ožu, 2010 12:28 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Svaka čast Trap! Ti si novi forumski idol. Nego, u 2. mjesecu su top spameri dosta manje postali nego u 1. A mr.bobo nije među prvih pet. Zabrinjavajuće? Da mu se nije kaj dogodilo? 
| pon 01 ožu, 2010 2:39 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hehehe, hvala hvala... Da, zabrinjavajuće, i ja sam imam manje postova nego u prvom mjesecu. Ali veljača je najkraći mjesec, možda zato... 

|
| pon 01 ožu, 2010 2:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Rapavi je napisao/la: Hehehe, hvala hvala... Da, zabrinjavajuće, i ja sam imam manje postova nego u prvom mjesecu. Ali veljača je najkraći mjesec, možda zato...  Zanimljivo, prosječni dnevni postcount ti je gotovo isti - 21,48 u siječnju i 21,43 u veljači. Moj je, koliko vidim, pao sa 29,93 na 19,21. Zanimljivo, Cviček je po ukupnom broju postova u prošloj godini bio na 4. mjestu, baš kao i u prva dva mjeseca ove godine 
|
| pon 01 ožu, 2010 2:54 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Želiš reć da u 2 dana možeš napisat preko 200 postova? 
| pon 01 ožu, 2010 2:57 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
A LOL, ja treća.  Pa kak? Ima mama pravo, puno sam na kompu i dobit ću tumor. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 01 ožu, 2010 9:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL T'Rapavi je postao spamerski kolovođa...
| uto 02 ožu, 2010 2:57 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja čini se definitivno više nisam spamerica. 
|
| uto 02 ožu, 2010 3:31 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Trap nam se totalno ufurao 
| uto 02 ožu, 2010 11:42 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Gosh, fakat ® budem ® morao otić sa foruma, opet... 

|
| uto 02 ožu, 2010 11:55 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
T'Rapavi je napisao/la: Gosh, fakat ® budem ® morao otić sa foruma, opet...  ma neeeeeeeeeee  pa samo komentiramo 
| uto 02 ožu, 2010 11:57 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
pahuljica je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Gosh, fakat ® budem ® morao otić sa foruma, opet...  ma neeeeeeeeeee  pa samo komentiramo  Mene je nekad smetalo kad to ekipa "najavljuje", sad samo napišem - Što se tiče statistika, malo su pale za zadnji mjesec, manje postova (nebitno) ali i se je i par ljudi manje logiralo... ali i dalje je okej... Zadnjih godinu dana je standard 40-50 usera na dan i 200+ postova dnevno. Nema pravih forumskih "turbulencija", s vremena na vrijeme dolaze novi useri, i ja sam zadovoljan 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 02 ožu, 2010 4:14 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Oho, Trap, pa svaka čast... Još malo i 4747 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 03 ožu, 2010 12:12 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Oho, Trap, pa svaka čast... Još malo i 4747  Da, da... trudim se. 

|
| sri 03 ožu, 2010 12:51 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Rapavi je napisao/la: Gosh, fakat ® budem ® morao otić sa foruma, opet...  ...pa zar nije dovoljno što su Mrgud i lumen otišli... ?
| pet 12 ožu, 2010 4:17 am |
|
 |
|