|
Sada je: čet 27 kol, 2026 12:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Pitaj osoblje
BTW kad smo već kod skinova - Cardassian bi bio prikladan
I još uvijek mi se ne vidi chat na Klingon skinu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 07 srp, 2009 10:59 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
meni radi,isto klingon skin
| uto 07 srp, 2009 12:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
buco je napisao/la: Pozdrav boardu i članstvu!!
pozdrav buco pa gdje si već sam mislio da se se izgubio OT: malo za promjenu koristim ovaj plavi "defaultni" za sada skin nije loš 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 07 srp, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Odlican je 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 07 srp, 2009 3:24 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Zašto mi kad šaljem privatne poruke nekom članu poruka ode na drugu adresu? Npr. slao sam poruke captainu a primio ih je bobo pa sam morao nanovo?
|
| čet 30 srp, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mora da je neka greška kod tebe, jer meni se to nije nikada dogodilo, a nisam čuo ni da su drugi imali takvih problema....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 31 srp, 2009 12:38 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Zašto mi ponekad ne radi automatsko prijavljivanje??
| pet 31 srp, 2009 8:55 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Probajte precizirati pitanja, objasniti šta se točno dogodi... ovako odgovaram napamet...
Meni se ponekad dogodilo da nakon što se ulogiram, čim nešto dalje kliknem, odlogiram se. Na stolnom rijetko (mislim da dvaput do sada) Na laptopu gdje se je više različitih ljudi ulogiravalo (dok smo bili na moru) to se događalo svako malo. Ako ti imaš takav problem - pomaže čišćenje cachea.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 31 srp, 2009 9:59 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Zašto je tema nabijem post prebačena u bezvrijedan podforum?
|
| pet 07 kol, 2009 12:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
PrincMatias je napisao/la: Zašto je tema nabijem post prebačena u bezvrijedan podforum? ...pa zato jer je tipična spamerska tema... ...i kad vidim što se sve u njoj piše dovoljno dugo sam i tolerirao takve bezvrijedne postove... ...razmišljao sam o tome već neko vrijeme... ...no kad sam vidio da Sov u svojim zadnim postovima samo nabija Oogame u toj temi... to je bila kap koja je prelila čašu...
...tako da, ako ti je do poscounta i nabijanja... ...nabijati možeš besplatno, a postcount ganjaj u nekim prikladnijim po mogučnosti trek temama... 
| pet 07 kol, 2009 1:36 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja bih još dodao da ne postoji forum koji je "bezvrijedan" - postcount tamo se ukinuo baš radi prevelike količine spama, a meni to što se u tim temama ne diže postcount nimalo ne smeta da s vremena na vrijeme tamo nešto napišem 
|
| pet 07 kol, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Ja bih još dodao da ne postoji forum koji je "bezvrijedan" - postcount tamo se ukinuo baš radi prevelike količine spama, a meni to što se u tim temama ne diže postcount nimalo ne smeta da s vremena na vrijeme tamo nešto napišem  ...upravo to... ...meni je isto draga tema ''Pearson above you'' završila u dijelu di se ne broji postcount...i kaj sad...? ... dalje sudjelujem u njoj... 
| sub 08 kol, 2009 3:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Pitanje: meni chat ne radi najbolje... ...često mogu samo jednu poruku napisati... ...a drugu mi neće ni poslati... ...pa se sad pitam jel to samo do mene, ili ostali imaju takvih problema...??
| pon 17 kol, 2009 12:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Meni se koji put dogodilo da neće poslati poruku, ali refresham pa pokušam ponovo i onda radi....
|
| pon 17 kol, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Zašto ljudi koji nisu platili članarinu imaju otvorene kutke Zar s time svi ostali koji jesu platili na vrijeme ispadaju budale ili... 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 31 kol, 2009 3:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|