|
Sada je: uto 09 lip, 2026 1:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Predstavite se
felixsavali je napisao/la: @Cvicek, nema, ja sam čuo za forum usmenom predajom  Guilty as charged. Evo da ti i tu zaželim dobrodošlicu! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 30 tra, 2013 3:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Saznao sam tko je on, postoje dokumenti! http://memory-beta.wikia.com/wiki/Felix_Savali 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 30 tra, 2013 6:31 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: sri 24 srp, 2013 3:15 pm Postovi: 5 Spol: Muški Naj Serija: TOS Koje si vrste?: KUJ
|
Pozdrav! Ja sam Matej iz ZG imam 24g.
_________________ Zombi Igre
|
| čet 12 ruj, 2013 9:42 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobrodosao Matejjj  ..uzivaj i ostani sta dulje !
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 12 ruj, 2013 2:45 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Welcome, Mathew! Postaj koncizno i berićetno. 
| čet 12 ruj, 2013 2:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dobrodošao Matejjj! Kaj će ti dva j viška u nicknameu?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 12 ruj, 2013 4:38 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Welcome to the board!
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| čet 12 ruj, 2013 5:17 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Matejjj je napisao/la: Pozdrav! Ja sam Matej iz ZG imam 24g. Najopćenitije predstavljanje ikad.  Pa reci nam nešto o sebi.  I da, dobrodošao. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 12 ruj, 2013 5:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Dobrodosao! 
| čet 12 ruj, 2013 7:57 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Matejjj je napisao/la: Pozdrav! Ja sam Matej iz ZG imam 24g. pozdrav matej...čemu još dva j? 
| pet 13 ruj, 2013 9:02 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 03 stu, 2013 11:47 am Postovi: 50 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: DEDUKCIJOM DO SRANJA!!! Koje si vrste?: Master of Disaster
|
Pozdrav svima! Na ovaj forum uputila me pahuljica (mora da ste joj se zamjerili  ). Veliki sam fan Sedme od Devet, i najčešće se bavim maštanjem o provođenju kvalitetnog vremena sa njom na brodu koji ide sa faktorom 10; kako bi mogao ustvrditi da smo krstili cijeli svemir odjednom. Kada se ne bavim teorijskom fizikom, bavim se skidanjem uroka, razdjevičavanjem, otkrivanjem tople vode... dakle uglavnom filantropijom. 
|
| ned 03 stu, 2013 12:14 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pa dobro nam došao Raketo  ...još samo da nam se i Lukas pridruži (ako već nije) i fešta 
| ned 03 stu, 2013 7:14 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Dobrodosao Kad se vec bavis skidanjem uroka, je li moze neki online aranzman da se ugovori? 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| ned 03 stu, 2013 9:33 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 03 stu, 2013 9:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodoša Rocketman  Možda se i mi znamo ukoliko znaš svratiti na Rikon, do pred koju godinu sam ga redovito posjećivao. captain je napisao/la: sa pokojnog  sf centar foruma   Nisam ni skužio da je zatvoren, u zadnje vrijeme sam tek povremeno išao vidjeti je li se što promijenilo. Sad me zanima da li se na nakom od "svaštara" foruma mogu naći zanimljivijih ST/SF/F rasprava, no to je već pitanje za neku drugu temu.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 04 stu, 2013 8:10 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|