|
Sada je: ned 09 kol, 2026 9:08 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Pitaj osoblje
kak to da kad izbrišem tu svoj redak iz chata on se ponovno pojavi kad refresham???? c/p iz chata ako nitko tam ne odgovori
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 10 svi, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Vele local modovi da im ponekad ne radi... ne znam zašto... Pričekaj 2 tjedna i automatski će se izbrisati, ili kad se napiše još 100 poruka  Ili javi koju poruku treba pobrisati... Ili jednostavno zanemari.... shoutbox je nebitan, ja ga se ponekad ni ne sjetim pogledati...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 svi, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Hvala na prijašnjem odgovoru... Sad sljedeče pitanje: Da li se mogu i na koji način izvuči svi PM-ovi u .txt ili neki drugi file da izgledaju smisleno? Bliži mi se qouta, a ne da mi se brisati...jer dokazi 
|
| uto 12 svi, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
El Zvonko je napisao/la: Hvala na prijašnjem odgovoru... Sad sljedeče pitanje: Da li se mogu i na koji način izvuči svi PM-ovi u .txt ili neki drugi file da izgledaju smisleno? Bliži mi se qouta, a ne da mi se brisati...jer dokazi  ...a jesi indijanac... ...pregledaj svaki pm... i onaj kojeg želiš imati zauvijek spremi u posebnu mapu... ostale obriši...
| uto 12 svi, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a jesi indijanac... ...pregledaj svaki pm... i onaj kojeg želiš imati zauvijek spremi u posebnu mapu... ostale obriši... a jesam  jedan od razloga zakaj koristim gmail-da ne brišem mailove pa ak može da nekak i zadržim poruke baš mi se ide po svakom pm-u a i nikad neznaš kaj ti nekad zatreba 
|
| uto 12 svi, 2009 9:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa tako sam ih i ja nakupio... 197... ...sat vremena i začas to središ... ...to se samo čini ko puno posla... 
| uto 12 svi, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Otišao sam na privatne poruke, i vidim da ima opcije eksportiraj poruke u CSV/XML .... isprobao sam SCV za excel i radi... Nadam se da je to ok 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 12 svi, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Mogu li moderatori i administratori foruma čitati privatne poruke između korisnika?
|
| pon 18 svi, 2009 1:06 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...mislim da ne mogu...
| pon 18 svi, 2009 1:13 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zašto mi danas nije došla obavijest na mail da sam dobio poruku na forumu p.s. zato baš sam ono prije gnjavio ak se sječaš za mail da se navede negdje pod kontakte
|
| čet 11 lip, 2009 8:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da sam vidovit... Jel se radi o poruci na forumu ili PMu? Ja već više dana nisam dobio nijedan forward da neka poruka s foruma nije isporučena.... (kad forum ne uspije poslati email, vrati adminima obavijest da na određenu email adresu nije uspio dostaviti email) provjerio sam i email i inbox i trash... nema takve obavijesti... Meni je normalno prekjučer došla obavijest da sam dobio PM, i jučer isto tako da je netko napisao nešto u "Dobrodošli" .... tak da ako nitko drugi nije ništa mijenjao, ne bih znao... Jesi li provjerio da poruka nije završila u trashu ili tako nešto?
|
| čet 11 lip, 2009 9:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
baš o PM jesam provjerio i trash i spam... i sad mi umjesto obavijesti da si odgovorio na ovu temu dođe obavijest da je netko odgovorio pod temu plitvice 
|
| čet 11 lip, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
nisam niš kopao po postavkama, neznam zakaj se obavijesti nekad izmješaju; btw kaj se nikad nitko nije potužio, primjetio isto...? prihvačam ne voli me forum 
|
| pet 12 lip, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|