| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Preimenovanje podforuma i opisa istih
Cvicek je napisao/la: Meni "Drugi svjetovi" i "Osobni kutci" sasvim okej zvuce. I meni. Zašto ne bi se tako zvali?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 22 lis, 2008 5:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Ak se nemozete odlucit dal bi mjenjali ili ne, stavite anketu da vidite sta ljudi misle
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 22 lis, 2008 6:44 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Meni se sviđa onakvo kakvo jest.
Ako ćemo preimenovati Other Worlds, Personal Quarters i Quark's Playground onda bi trebali preimenovati i Star Trek forum u forum zvjezdanih staza, velike Trek ankete u velike ankete zvjezdanih staza... i tada se gubi ona originalnost.
Neki tu govore o kroatiziranju a češće rabe termin Star Trek nego Zvjezdane staze.
"Other Worlds" mi se naziv baš sviđa. Svaka čast onome tko se toga sjetio. Baš u sf stilu. To mi je prvo upalo u oko kada sam se regao na forum.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 22 lis, 2008 9:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Lore je napisao/la: Neki tu govore o kroatiziranju a češće rabe termin Star Trek nego Zvjezdane staze. Ovo se odnosi na mene: ja koristim izraz "Trek" i "Star Trek" jer smatram te izraze prihvatljivima.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 22 lis, 2008 9:20 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
T'Grel je napisao/la: Lore je napisao/la: Neki tu govore o kroatiziranju a češće rabe termin Star Trek nego Zvjezdane staze. Ovo se odnosi na mene: ja koristim izraz "Trek" i "Star Trek" jer smatram te izraze prihvatljivima. Pa i ja smatram izraze "Other Worlds" i "Quark's Playground" prihvatljivima jer su to izrazi koji se mogu čuti u Star Trek svijetu.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 22 lis, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Stargate podforum treba novi opis
Pod hitno Jer "usli kroz vrata, dosli na drugi planet" zbilja blesavo zvuci Ima netko neku dobru ideju? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 04 sij, 2010 12:16 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Stargate podforum treba novi opis
Chevron Seven is... locked. Step thru... (or samting lajk det?) 

|
| pon 04 sij, 2010 12:25 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
eeeee to je vec fora Ajmo ajmo, jos prijedloga... pa stavimo anketicu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 04 sij, 2010 12:27 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Enter the chappa ai 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 04 sij, 2010 12:37 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Možda neka od mudrolija iz Unendinga? (Final Lines) Landry: Dial it up, Walter. Walter: Yes, sir! (begins to dial the gate) Walter: Chevron One, encoded. Mitchell: That is how we are supposed to travel millions of light years across the galaxy to other planets. Walter: Chevron Two encoded. Mitchell: Y'know, I'd like to think I handled myself pretty well, but I'm guessing I went a bit crazy cooped up on that ship for so long... Walter: Chevron Three encoded... Daniel: Y'know, Teal'c did tell me some things I learned from the Asgard knowledge base... Vala: He did?! Like what? Daniel: Oh boy, what were they? Walter: Chevron Four encoded. Daniel: Beggars can't be choosers... better late than never... look before you leap... Mitchell: ...the best things in life are free. Vala: And let me guess, beauty is only skin-deep? Daniel: Silence... is golden! Walter: Chevron Five encoded... Mitchell: Jack of all trades, master of none! Sam: Nothing ventured, nothing gained. Vala: Life is too short... Walter: Chevron Six encoded... Teal'c: Good things come to those who wait. Sam: You know, as hard as it is for us not knowing, it must be torture for you not to tell us. Teal'c: Indeed. Walter: Chevron Seven is... locked. (Gate activates) Landry: Good luck, SG-1! Mitchell: Just another everyday mission to save the galaxy, sir. Sam, Daniel and Vala: Indeed! Landry: Godspeed. (SG-1 walks through the gate once more) npr. ovo: That is how we are supposed to travel millions of light years across the galaxy to other planets. ako nije predugačko... 

|
| pon 04 sij, 2010 12:42 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejaniro i Trapavi, Znate li koga sam pitao za savjet kada sam dodavao opis SG podforuma? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 04 sij, 2010 10:38 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
"Chevron seven... also lit up!"
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 04 sij, 2010 11:15 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Cvicek je napisao/la: Dejaniro i Trapavi, Znate li koga sam pitao za savjet kada sam dodavao opis SG podforuma?  Moguce da si pitao mene Moguce da sam ja rekla da je ok Moguce i da sam ja to smislila... Iako... Ne vjerujem... Al moguce Al sad kad gledam opise za sw i bsg podforume, ovo za sg mi bas bezveze zvuci Pa ako mozemo promjenit... Zasto ne? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 04 sij, 2010 12:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nisam pitao tebe, ali baš je lolčina što si posumnjala da si ti to odobrila/predložila SG opis je od Fallenice, pitao sam ju za savijet... jer ju smatram nekakvim autoritetom za Stargate  Za BSG ne znam tko je predložio opis... možda Ant.. a možda i ja sam osam zaboravio  Prije neki dan dok smo bobo i ja izvodili preinake podforuma sam neke skratio, neke promjenio... pozdravljam prijedloge da se poboljšaju i druga imena i opisi podforuma (i evo spojio sam ovo tvoje za SG u temu gdje smo se time već bavili)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 04 sij, 2010 12:22 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Hahaha, a malo sam senilna u posljednje vrijeme, vjerojatno bi ti totalno povjerovala da si rekao da sam ja to predlozila  i ovaj ja bi da se ovo vrati u sg podforum dok ne stvaimo anketu i odlucimo sta cemo stavit kao opis... onda bi spojila s ovim topicom ako je moguce 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 04 sij, 2010 7:36 pm |
|
 |
|