|
Sada je: pet 07 kol, 2026 2:47 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Pitaj osoblje
Mr.bobo je napisao/la: TerNek je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Zasto na ovom forumu nema opcija "prijavi post" kao na nekim drugim forumima? Postoji. U gornjem desnom kutu posta (lijevo od gumba "citiraj" iliti "quote"), nalazi se trokut sa vrhom okrenutim prema dolje i uskličnikom unutar trokuta. Taj trokutić je zapravo gumbić "prijavi post". ...kod mene je to drugačije... ...gore u desnom čošku imam Quote i Edit... ...a dolje desno su mi prijavi post i ostale sitnice...
MacGyver koristi ProSilver skin pa sam mu objasnio kako na njemu to izgleda. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 15 ožu, 2009 12:00 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
RAI'TARA je napisao/la: Jedno pitanje. Čula sam da se nakon tisućitog posta, može mjenjati čin. Kako se to radi ?  Kao što ti je i Shadowmaster odgovorio, trebaš poslati sliku statusa Shadowmasteru ili meni, max veličina bi bila 100*25 (?) A što se tiče naziva - možeš odmah reći šta želiš da piše ispod (umjesto "Über Trekkie" ) El Zvonko je napisao/la: [blink2]text[/blink2] kak da ovo napišem bez potrebe ulaženja u nečiji post ili ga quotam pa od tam c/p kodove??? Te nove sam stavio kao prijedlog, stavit ću ih još ako nađem pa izaberemo koje ćemo staviti da budu prikazani kod uređivanja posta. Kad bi ih stavio sve, dobili bi još 2 reda uz kodova uz ove postojeće... bilo bi nepregledno... PrincMatias je napisao/la: Hoćete li napraviti skin u stilu Dominija? Ja nemam namjeru (za ostale ne znam), a ako se netko drugi želi prihvatiti izrađivanja skina - samo naprijed 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 15 ožu, 2009 12:58 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nakon koliko vremena s euploadaju podaci o korisnicima aktivnih u zadnjih 24 sata...??
...pa me zanima...
| uto 31 ožu, 2009 12:06 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
? Pa izbacuje popis svih koji su se prijavili u zadnjih 24h... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 31 ožu, 2009 12:42 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: ? Pa izbacuje popis svih koji su se prijavili u zadnjih 24h...  ...da, ali ga automatski stavlja na popis ,ili treba pričekati koju minuticu... ?
| uto 31 ožu, 2009 12:47 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mislim da treba neko vrijeme...
|
| uto 31 ožu, 2009 12:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Stvarno ste ljudi strpljivi ,moram vam zato pivo platit bez ulizivanja
| čet 09 tra, 2009 6:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
4 od 1 je napisao/la: Stvarno ste ljudi strpljivi ,moram vam zato pivo platit bez ulizivanja ...kako to misliš... ??
| čet 09 tra, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Mr.bobo je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Stvarno ste ljudi strpljivi ,moram vam zato pivo platit bez ulizivanja ...kako to misliš... ??pa ono dobri ste ,dopustate raspravu ,pricu itd ne kljucate ondma ,ne glumite diktatore 
| čet 09 tra, 2009 7:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a gle... samo se stavi u našu poziciju, pa što bi ti napravio... ...nismo tirani... već smo i dostaliberalni... ...ali neke stvari jednostavno ne pristaju ovom forumu... 
...on je namjenje prvenstveno za trek... ...a sad ovo ostalo... na osoblju je da odluči što zadržati a što ne...
| čet 09 tra, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
kako to da me niste izbrisali? 
| ned 12 tra, 2009 8:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
OOOO.... budi pozdravljena Luce Ja nisam izbrisao nikoga tko je napisao više od 1 posta 
|
| ned 12 tra, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| ned 12 tra, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sta je Korisnički račun u Profilu /Postavkama ?
| uto 14 tra, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|