|
Sada je: pon 10 kol, 2026 2:29 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Forumski biljar
Čudi me da nitko nije niš komentirao.... Jučer je na biljaru bilo luuuuuuuudo Sakupilo nas se je više nego _ikada_ .... ček da probam pobrojati. Shadowmaster, El Zvonko, Zmajchek, Ant, frenky, Dejanira, Dašo, Maher, Sovereign, redhair, Ternek, Trapavi, ernesto, Boz, frend iz teretane, Fallen one i dvoje njezinih frendova koje se ne sječam kako se zovu... i ja ... i sigurno još neke nisam prebrojao Nemam pojma koliko je završio službeni skor Trekeri vs Gateri. Ja sam jedino odigrao sa ernestom - Treker protiv Gatera, tehnički admin protiv tehničkog admina, punker protiv metalca.... aharhist u duši protiv ??? .... i dobio 2:0 Htio sam još ali ernestu je bilo dovoljno za tu večer Stolni nažalost nismo igrali, no bacili smo i koju partiju pikada, a mp3 jukebox je stalno bio pun naručenih pjesama.... moje za nabrijavanje su taman uletile kad sam krenuo s ernestom igrat biljar. Od šankerice smo Ternek i ja dobili nekoliko free piva  s obzirom da smo zadnji puta tamo, do jeseni... A i koliko mušterija smo im ovih mjeseci dofurali, zaslužili smo Poslije smo još otišli do Krivog puta, i na kraju najneumorniji među nama čak i do Brazila gdje sam se taman po dolasku našao s drugim društvom i ostali smo vani sve do zore  Sve u svemu, zanimljiva večer 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 11 srp, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Sad mi je TAKO žao što nisam bila. Kvrapcu i bolest!
Iskreno se nadam da će bit još prilika gdje će se okupiti toliko ljudi.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 11 srp, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Na jesen - svakako. KŠ konkretno radi još do idućeg petka, i ponovo se otvara 17.8. Naravno, ako bude prilika - ima i drugih mjesta u ZG gdje se mogu odigrati biljar, stolni, pikado, air hockey i sl... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 12 srp, 2009 12:05 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Joj meni je tak zao sto nisam mogla duze ostat  Al nadam se da cemo se u 9. mjesecu okupit u jos vecem broju 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 12 srp, 2009 1:35 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni je ovaj biljar bio odličan, te se također nadam da će sljedeći put bit još bolji
Uglavnom Trapavi i ja smo dobili Anta i Zmajchekicu u biljaru 
Ja sam dobio čak i u pikadu MAHERA, Cvičeka i njegovog frenda iz teretane
Uglavnom bilo nas je puno i bilo je zabavno
Također je poslije bilo dobro kad smo nas par otišli u Krivi put i do Brazila kasnije, a i bilo je lijepo ostat pripit i veseo nakon dobrog kebaba
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 12 srp, 2009 12:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mene je samo malo strah je li Ant sretno stigao doma nakon što smo ga ostavili tamo 200-300 metara od kuće... bio je još pod gasom... Sad mi bad šta ga nismo u njegovu zgradu ufurali.... budem ga nazvao kasnije...
|
| ned 12 srp, 2009 12:35 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
hehehe ... pa kad ste se vi razišli ... uostalom, GDJE je taj krivi put? 
| ned 12 srp, 2009 12:50 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Bilo je stvarno dobro. Nisam ocekivao da ce se toliko ljudi pojaviti ... steta sto su neki morali ranije otic ... Sto se biljara tice bilo je dobro. Vise ni neznam koliko je ukupno bilo. Uglavnom sam igral s Tihanom, nije losa  Cvicek me stvarno posteno razvalio u dvije partije (vise igram protiv njega nakon par pivi i uz nabrijanu pjesmu  ) Od igraca 'pohvalio' bi Anta sa svojim nemogucim udarcima (erm, prebacivanje prilikom razbijanja) i Boza sa "i drink blood, i'm invincible" battle cry  @fallen Krivi je kod zeljeznicke pruge (sjevernije od sc-a, do botanickog)
|
| ned 12 srp, 2009 1:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Meni je bilo zakon. Prvo me išlo par partija, pa me prestalo, al much fun and blood was had, pa je bilo ok. Jedino mi je žao kaj se ekipa razišla oko 22... I kaj sam ja isto otišao jer sam sada tek vidio da je to zadnje do 9. mjeseca... Ah  Posebno moram pohvaliti Dašu, Mašu i tko god je još tamo pipkao gole tete na aparatu zbog brzih refleksa i oštrog oka.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 12 srp, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: KŠ konkretno radi još do idućeg petka, i ponovo se otvara 17.8.
 eh da sam znao ostao bi do kraja s vama
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 12 srp, 2009 9:02 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Bilo je dobro. Šteta što nas nije bilo više. Trekiji moraju malo trenirat, myself included, već sam dosta toga zaboravila kak ide... Budemo još koji put 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| ned 12 srp, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Sem par saznanja i pokojeg incidenta... bilo je odlično!  Nikad u životu nisam toliko biljara odigrao.  Za divno čudo, izgubio samo jednom.  Čak ne svojom krivnjom. 

|
| pon 13 srp, 2009 12:09 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
e ekipa ocemo opet ovaj petak,negdje osim kutije sibica?
| sri 05 kol, 2009 1:05 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
MAHER je napisao/la: e ekipa ocemo opet ovaj petak,negdje osim kutije sibica? Evo ja imam ideju Idemo u Ponty na biljar pošto Kutija šibica ne radi?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 06 kol, 2009 2:19 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|