| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
|
 Re: 1. maj-forumski rostilj (prebačen na 2. maj)
BrickTop je napisao/la: bela je bila samo rekreacija za nekolicinu, ali ono što si propustio je .................. fascinating i kaj je bilo  ..
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| sub 02 svi, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
trebao si ostat, neću sada tračati po forumu
| sub 02 svi, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
BrickTop je napisao/la: trebao si ostat, neću sada tračati po forumu imaš PM  ..
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| sub 02 svi, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
ne bu išlo 
| sub 02 svi, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni je u biti najgora stvar na roštiljanju bila kiša Kad smo dolazili na Bundek bilo je lijepo sunčano, malo nakon podneva se počelo oblačiti i svako malo je kiša počela padati A bundek kod roštilja nema one natkrivene paviljnone 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 02 svi, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
BrickTop je napisao/la: ne bu išlo  kukavica  :.
|
| sub 02 svi, 2009 9:19 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Samo ako postaneš član udruge, budeš saznao pojedine stvari.
| sub 02 svi, 2009 9:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
talos je napisao/la: BrickTop je napisao/la: ne bu išlo  kukavica  :. ...da, sad sam i ja znatiželjan... ...ali predpostavljam da su dašo i jedna mlada dama imali show... 
| sub 02 svi, 2009 9:21 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja nisam imo ništa ni skim ali neki vako malo primitivniji ljudi su odlučili jeb**t boga okolo....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 02 svi, 2009 9:22 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
bobo, nemoj više pretpostavljati, krivo pretpostavljaš 
| sub 02 svi, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Sve u svemu roštilj je dobro prošao...posebnu pohvalu dobiva Brick, Cvicek, Leo i cure i tim redom Meni baš i nije bio tak "čudan"  kak vi tu opisujete...no bio mo je vrlo hladan  ...događalo se i čudnijih stvari npr. tak da neko završi u jezeru  , a možda je i nekome ovaj put trebalo baš to da se ohladi Eh da i na vrijeme sam otišao doma tak da sam pri povratku završio u pokvarenom tramvaju i čekao dolazak zetove interventne s dizalicom  (i ovako smo išli po tramu)...vrlo zanimljiv povratak doma. Nisam ostao gledati šlepanje tramvaja jer je brrr... zimmmmmmaaaaaaaaa bilo 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 02 svi, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 02 svi, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
|
| sub 02 svi, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
---LOL vidi cse tko zna loziti vartu... ...da nema bricka jos bi sad kamen kresali... 
...za stolom ima nekog koga ne poznajem... ...tko je to do Talosa...?
| sub 02 svi, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
1. točno 2. točno  Talos i Tomislav (Leov frend)
|
| sub 02 svi, 2009 10:34 pm |
|
 |
|